Δερβενοχώρια: Ανάπτυξη σε περίμετρο ομάδας υποστήριξης και διαφυγής, στην εκτέλεση του «θείου Τζο»

Κοινοποίηση:
skaftouros3

Η εξοχική οικία στα Σκούρτα Δερβενοχωρίων, στη Βοιωτία, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, ήταν ανοιχτή και στην αυλή είχαν παρουσία αρκετά μέλη της οικογένειας και φίλοι, όταν οι ένοπλοι με κουκούλες δράστες εμφανίστηκαν και ενήργησαν πυρά με kalashnikov με στόχο τον πρώην βαρυποινίτη, Γιάννη Σκαφτούρο

Μαρτυρίες από τους παριστάμενους και αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας του 55χρονου «θείου Τζο» της «Greek Mafia», λαμβάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θήβας και του ΥΔΕΖΙ, σε διερεύνηση της εκτέλεσης του πρώην βαρυποινίτη, στην εξοχική του οικία, στα Αρβανίτικα χωριά της Βοιωτίας.

Οι Αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες χωριανών, για ανάπτυξη ομάδας συνδρομής, με αναβάτες δικύκλων, περιμετρικά της οικίας του Γιάννη Σκαφτούρου κατά την καταδρομική εκτέλεση, που παραπέμπει σε “συμβόλαιο θανάτου” του 55χρονου «θείου Τζο» της «Greek Mafia». Οι εκτελεστές στάθμευσαν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν περίπου 200 μέτρα από την οικία, και πεζή με full face κατευθύνθηκαν στην αυλή (25/04-12.30) αιφνιδιάζοντας του παρευρισκόμενους, καθώς με πολεμικό τυφέκιο, ενήργησαν πυρά με στόχο τον 55χρονο πρώην βαρυποινίτη.

Αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr αναφέρει ότι από τις μαρτυρίες που έχουν προκύψει, φέρεται ο Γιάννης Σκαφτούρος, να έκανε χρήση όπλου που έφερε και ανταπέδωσε τα πυρά, με τον ίδιο να καταλήγει θανάσιμα τραυματισμένος νεκρός στην αυλή της εξοχικής οικογενειακής οικίας. Δυο ακόμη μέλη της οικογένειάς του, η 22χρονη κόρη του και 45χρονος άνδρας, τραυματίστηκαν -εκτός κινδύνου ζωής -από τους πυροβολισμούς των δραστών και έχουν μεταφερθεί σε Νοσοκομείο για περίθαλψη.

Πηγή: NantiaReport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: