Δεν υπάρχει: Η κοπέλα-βαμπίρ που εμφανίστηκε στις «Οικογενειακές Ιστορίες» τίναξε στον αέρα τα μηχανάκια της AGB (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
va-700x416

Είναι- με τεράστια διαφορά από τους «αντιπάλους» του- ό,τι καλύτερο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Μπροστά του κάτι ψευδοtrash προγράμματα όπως το Game of Love δεν πιάνουν, πραγματικά, μία, κάτι που αποδεικνύει πως ο Alpha έχει κάνει εδώ και καιρό την απόλυτη κίνηση- ματ στο τηλεοπτικό τοπίο.
Ο λόγος, φυσικά, για τις λατρεμένες μας «Οικογενειακές ιστορίες», οι οποίες φέρνουν στο γυαλί πραγματικά (εντάξει, αυτό το τελευταίο μην το δέσουμε κι ακριβώς κόμπο…) περιστατικά από ανθρώπους της διπλανής, αρκετά περίεργης, πόρτας.
Σ’ ένα από τα πιο πρόσφατα επεισόδια το βασικό θέμα ήταν τρία παιδιά που λατρεύουν το γκόθικ στοιχείο. Μία εξ αυτών, μάλιστα, το τερμάτισε μεγαλοπρεπώς στην εμφάνισή της, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω:

Το σενάριο θέλει τους τρεις συμμαθητές ν’ αρνούνται να σταματήσουν να ντύνονται σαν βαμπίρ, κάτι που θα τους κάνει δέκτες ανηλεούς bulling από τ’ άλλα παιδιά του σχολείου, αλλά και της έντονης δυσαρέσκειας των καθηγητών τους.

Η απόλυτη γκοθού, όμως, είναι αυτή που καταφέρνει να στρέψει πάνω της τους προβολείς (προφανώς τους «αρρωστιάρικους» προβολείς…) και να σαρώσει τους πάντες στο ερεβώδες διάβα της.

Απολαύστε σε όλο του το μεγαλείο το επεισόδιο και θα καταλάβετε για ποιο λόγο τα μηχανάκια της AGB πήραν, μοιραία, φωτιά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: