Δεν το χωράει ο νους! ΑΜΕΑ έπεσε από το αμαξίδιο του στον δρόμο και ένα τέρας του φώναζε «τέλειωνε μ@@@κ@»

Κοινοποίηση:
317632474_666695068284539_8287153110032179198_n

Δεν τη χωράει ο νους την καταγγελία που έχει δημοσιευθεί σε σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία κάτοικοι των Χανίων γράφουν παράπονα και περιστατικά που θέλουν αν καταγγείλουν.

Όπως αναφέρει ένας χρήστης, το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα, όταν ένας νεαρός ΑΜΕΑ που κινούνταν με ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο, έπεσε στον δρόμο. Αμέσως, περαστικοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Όλα καλά μέχρι εδώ. Την ώρα όμως που γινόταν η προσπάθεια να ανεβάσουν ξανά τον νεαρό στο αμαξίδιο, ένας οδηγός, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού έσπευσε να αποδείξει ότι δεν έχει ίχνος ανθρωπιάς πάνω του.  «Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@» ακούστηκε να φωνάζει σύμφωνα με την καταγγελία και πραγματικά τα λόγια είναι περιττά για να σχολιάσει κανείς τι στο καλό συμβαίνει στο κεφάλι αυτού του ατόμου που θέλει να αποκαλείται «άνθρωπος».

 

Διαβάστε την καταγγελία:

«Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο… Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο!Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μα δεν υπάρχουν άνθρωποι ακόμα δεν το έχετε καταλάβει?Είμαστε τα σκουπίδια τα σκατα του σύμπαντος έτσι έχουμε μετατρέψει το ανθρώπινο είδος ειμαστε χαλασμενοι.

  2. Ενας υπανθρωπος ειναι υπανθρωπος,ουτε χρυσαυγιτης,ουτε ζαιος ουτε σκατα στα μουτρα μας.Απλα βρειτε ποιος δημιουργησε αυτη τη δυστοπια,οπου,σε μερικους βγαινει απο μεσα τους το καθαρμα.Το οτι δεν εφαγε τα μπινελικια του,ειναι ακομα πιο σοβαρο.

  3. Πριν φωνάζει ο καθένας να κοιτάει και λίγο παραπάνω σε ποιον φωνάζει. Η έλλειψη σεβασμού προς αμεα θερίζει σ όλη την χώρα.

  4. ΜΠΑΑΑ…. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΣΥΡΙΖΕΟΣ???

  5. Υπάρχει και η μικρή έως ελάχιστη πιθανότητα να το ξεστόμισε αυτό ο καλός μου συμπατριώτης λόγω άγνοιας, ίσως επειδή δεν έβλεπε τι γινόταν λόγω του πλήθους που μαζεύτηκε και από ποιον προκλήθηκε η καθυστέρηση των οχημάτων. Αυτή είναι η καλή εκδοχή, διότι, έτσι και αντιλαμβανόμουν ότι τα είχε βάλει με τον ΑΜΕΑ, μαύρο φίδι που θα τον είχε φάει τον άθλιο αυτόν. Έχω παιδί ΑΜΕΑ και δεν θα ήθελα να συμβεί στο παιδί μου κάτι τέτοιο και να είμαι παρών. Το ίδιο δεν θα ήθελα να συμβεί σε κανένα ΑΜΕΑ. Ίσως το κάθαρμα να μετατραπεί σε ΑΜΕΑ από μένα, διότι ο πόνος μας είναι αβάσταχτος μετά από το ατύχημα που του συνέβη.

  6. Είναι πασιφανές και αυταπόδεικτο ότι ” ο κόσμος και η κοινωνία σάπισαν ” και βρισκόμαστε στα τέλη της δύσης του ανθρωπίνου πολιτισμού της κοινωνίας και των ανθρώπων που αποδεικνύεται καθημερινά φανερά ότι έρχεται το τέλος της βρόμικης ανθρωπότητας για να πληρωθεί ο λογαριασμός των μυριάδων αδικημάτων και σοδομισμών που διαπράτονται στις σκοτεινές ημέρες μας. Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΔΙΌΤΙ ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΎΝΕΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ.

    1. Χρυσαυγήτης στην Κρήτη; Ακροαριστεροί είναι όλοι στα Χανιά, που προτιμούν να φάνε ξύλο από τα Πάκια παρά να αμυνθούν και να τους πουν ακροδεξιούς.

    2. @Kiosses Polys @Panos T πάλη ήρθες μωρή αριστερή μανία, ο Ψυριζα κυβέρνησε 4 χρόνια ζήσαμε τον αριστερό φασισμό τα καλά

    3. ΤΑ ΧΑΝίΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΙ ΩΣ ΚωΛΟΧΑΝίΑ

Comments are closed.