Δεν το κρύβουν κιόλας! Δείτε τι φοράει η Αντωνοπούλου στο δελτίο ειδήσεων

Κοινοποίηση:
antonopoulou

Αναγνώστης μάς έστειλε την παρακάτω φωτογραφία προκειμένου να δείξει τι ακριβώς συμβαίνει στα ελληνικά κανάλια.

“Έπεσε το μάτι μου πάνω στη δημοσιογράφο (λέμε τώρα) του μασόνικου βοθροκάναλου. Έχουμε γεμίσει τέκτονες.
Πρόσεξα την ανάποδη πυραμίδα, στο μεταγιόν που φοράει με το μάτι.

Από το σημερινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η σιωνίστρια Αντωνοπούλου. Βγάλτε το στο μακελειό να δείξετε αυτοί που μας κουνάνε το δάκτυλο, από ποια κέντρα αποφάσεων παίρνουν εντολές”.

antonopoulou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Δεν ειναι, η μοναδικη! Πιο παλια ειχαμε και μια παρουσιαστρια της ΕΡΤ!
    Εσύ, τον ανάποδο σταυρό που έχει κρεμασμένο ο Κούλης, τον έχεις δει;

    https://libertin.gr/wp-content/uploads/2016/01/93600-mhtsdok.jpg

    * Η τέως βασίλισσα των Ελλήνων με τον σταυρό ανάποδα στην κηδεία Μητσοτάκη;;;

    https://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/06/teos-anna-maria.jpg

    1. χα χα χα φασιστες προσγειωθειτε… αυτες τις μπουρδε μονο εσεις τις λέτε μεταξυ σας

  2. Ουξωωωωωω από χώρα.. Σκατα του σκαι!!!

  3. Παιδιά μοντέλα το παίζε όταν πρωτοβγηκε και έβγαλε την σχολή του ΑΝΤ1. Αν προσπαθήσεις να σκαλίσεις το παρελθόν της έχουν εξαφάνισει οποιαδήποτε αναφορά. Τπτ λέμε. Μια χαρά τομαθε το σύστημα. Ουστ μωρη ξεφτιλισμενη

  4. Aυτη δεν ειναι η συζυγος του διαφημιστη πρωην διοικητη του εοδυ του αρκουμανεα? γι αυτο μας εχουν φλομωσει με τις προπαγανδιστικες διαφημισεις στις τηλεορασεις και στα ραδιοφωνα. τι να περιμενει κανεις

  5. Αυτη ειναι βλημα ολκης…οτι και να της δωσεις θα το βαλει.
    Ειναι τοσο χαζη που καποτε ειχε πει στον Κασιδιαρη οτι το καθαρισμα παρμπριζ στα φαναρια ειναι επαγγελμα!
    Χα χα…ακομη το θυμαμαι ρε φιλε…σαν χθες…
    Τι βλημα…!

  6. Αυτη η…..”Δημοσιογραφος” καποτε ειχε πει σε ερωτηση αλλου δημοσιογραφου οτι τα φαναρια εχουν γεμισει με λαθραιους που με το ζορι θελουν να σου καθαρισουν το παρμπριζ του αυτοκινητου σου,και εαν αρνηθεις σου σπανε τους υαλοκαθαριστηρες σου,και τι απανταει αυτη η….πανεξυπνη μασωνα,αφου δεν υπαρχουν Ελληνες σ αυτο το επαγγελμα,καλα κανουν ,λες και το παρανομο καθαρισμα στα φαναρια,ειναι επαγγελμα κατ αυτην την κλωσσα.Απο κατι …..τετοιες τι να περιμενει κανεις,Ενημερωση?????? ποιο μασωνα απ αυτην πεθαινεις !!!!!!

  7. Γιατί δεν βγάζεις την τηλεόραση από την πρίζα να λύσεις όλα τα προβλήματα και να του στείλεις και αυτού στο διάολο;

  8. Παιδιά σύζυγος του προέδρου του ΕΟΔΥ..τί να λέμε..

  9. Ή θα σαι μασωναριό ή θα κάνεις καλές φίφες για να μπεις εκεί μέσα και να παίρνεις μισθό 10.000 για να λες μόνο ψέματα

  10. Δεν είναι η μόνη, σχεδόν όλες οι παρουσιάστριες φοράνε πάνω τους, κρατάνε ή έχουν δίπλα τους τέτοια σύμβολα στις εκπομπές. Όσο για το φίλο πιο κάτω που ανέφερε τη Μελέτη, όντως είχε σε όλες τις εκπομπές που έκανε αργά το βράδυ μια μεγάλη ανάποδη πεντάλφα δίπλα της ( και καλά διακοσμητική ) την οποία και έδειχνε σε κάθε πλάνο της κάμερας.

  11. το καθε μπαζο ,κωλοβισμα πρωτη μουρη στο γυαλι κι αλλοι αξιολογοι δημοσιογραφοι γυναικες και αντρες στα αζητητα….αλλα ισως ειναι τυχεροι γιατι σε λιγο ολοι αυτοι που μας κανουν πλυση εγκεφαλου δεν θα μπορουν να πανε ουτε στο φουρνο για ψωμι…

  12. Εν τω μεταξύ η τύπισσα είναι ηλιθια! IQ ραδικιού!

  13. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, είναι δυνατό μωρό…ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΡΟΖΜΑΡΙ…ΧΑΧΑΧΑ!!!

  14. Για να πάρης τέτοια όπως η λεγάμενη πόστα πρέπει νάχεις φάει σατανόσκατο κομπόστα.

  15. Οι περισσότεροι στη τηλεόραση εωσφορο-μασώνοι είναι δεν είναι κάτι παράξενο. Αλλά το γεγονός πως επιλέγουν να κάνουν επίδειξη πλέον χωρίς αναστολές δείχνει πόσο πολύ πιστεύουν πως έχουν κυριαρχήσει στη κοινωνία και δε φοβούνται τίποτα.

  16. Γεμίσαμε ερπετά κυριολεκτικά και μεταφορικά

  17. Ομολογία της πίστεως της έκανε.αδιαμφισβητητα είναι ιλουμινατι μεγάλου γυναικείου βαθμου

    1. Με συγχωρείς αλλά αυτό δεν είναι ομολογία πίστεως, αυτό κοντεύει να βγάλει κάνα μάτι τόσο μεγάλο που ειναι

  18. αναζητηση στο youtube : Το περίεργο Μενταγιόν στο δελτίο ειδήσεων.
    Για το μάτι θα είναι ρε σεις για να μη τη ματιαξουνε 😆

  19. Πολλοί άνθρωποι με τέτοιες απαρχαιωμένες απόψεις, ειδωλολατρικά έθιμα…κρίμα είναι & *μορφωμένοι*….

  20. …..κοιταξτε και το βλεμμα της…την εχει κυριευσει ο εωσφορος!!!

  21. Αλλο να το φορουσε μια επαναστατικη αντισυστημικη 16αρα αγρεμενο νιατο κ αλλο μια 40αρα δημοσιογραφος πρωτης γραμμης σε μεγαλο συστημικο καναλι! Τολμηρο να δηλωνεις δημοσια την πιστη σου οταν ειδικα εισαι Ιλλουμινατι στην Ελλαδα που ολοι οι πολιτικοι το κρυβουν με οποιοδηποτε τροπο ! Ο kanye west, ο jay z κτλ το δηλωνει δημοσια φορωντας την πυραμιδα με το ματι αλλα αυτος ειναι διασημος τραπερ . Σημερα η Αντωνοπουλου πηρε επισημα το τιτλο Ιλλουμινατι κ δεν το σωζει οσο κ να προσπαθησει. Το κολιε το δεχνει πεντακαθαρα κ μια σαρανταρα σοβαρη γυναικα ξερει πολυ καλα γιατι το φοραει.

  22. η νεραντζακι απο κατω που λεει σιγα το νεο κανει λαθος. ναι νεραντζακι το ξεραμε αλλα αλλο να το ξερουμε υποψιαζομαστε κτλ και αλλο να το δηλωνει δημοσια ο αλλος φορωντας στο λαιμο του το συμβολο της λατρειας του. Ο τεκτονισμος χρησιμοποιει το τελετουργικο του λουσιφεριανισμου. Βεβαια ο λουσιφεριανισμος δεν ειναι σατανισμος δεν πιστευει στο σατανα αλλα στο σαμαελ -που ειναι ο Λουσιφερ και στη Λιλιθ. Επομενως οταν φορα ευθαρσως το συμβολο του μαζονισμου εμεσως πλην σαφως δηλωνεις οτι συμμετεχεις σε λουσιφεριανιστικα τελετουγικα.. βεβαια σε αυτα δεν χρησιμοποιουν την θεια κοινωνια με το κρασι αλλα αιμα κοκορα η αμνου η και ανθρωπου … αραγε εκει στα δικα τους κεντρα λατρειας και ναους περνανε μονο οι εμβολιασμενοι και η εισοδος γινεται ε ραπιτ τεστ η χωρις ??

  23. Μάλιστα, μάλιστα , μας έχουν περικυκλώσει, το μόνο που μας απομένει εμάς είναι , μετάνοια και προσευχή και να δείτε για πότε θα τα σαρώσει ο Κύριος, εν μια νυκτί.

  24. Τυχαία κάνεις δεν φοράει συμβολα σιωνιστικά .Αντί να φορέσει το σταυρό της ως χριστιανή φόρεσε την πυραμίδα ως σιωνιστρια
    Επομένως έδωσε δημόσια δικαίωμα σε όλους μας να ξέρουμε τη πίστη της αφού επέλεξε να τη προβάλει.Εχω την εντύπωση ότι έχω δει την Ελεωνόρα Μελέτη στη εκπομπή αργά με ανάλυση πεντάλφα αλλά δεν θυμάμαι πιο βίντεο ήταν .δεν έχω τη εντύπωση μάλλον αλλά είμαι σίγουρος .
    Αφού αποφάσισαν να δείξουν στο κόσμο τα σύμβολα της πίστεως τους τότε πρέπει να αποδεχτούν το γεγονός ότι πήραν ταμπέλα . Ανεξιθρησκεία έχουνε κατά την Μπακογιάννη κ κοσμικό κράτος είμαστε άλλος μαζονος κ άλλος σατανιστής όμως όταν το προβάλλεις θα δεχτείς κ τη ταμπέλα .Αυτή σήμερα με αυτή τη φώτο καθιερώθηκε στη συνείδηση μας ως μαζονος

    1. ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΑΓΙΠ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΛΕΡΕΣ.

  25. Σιγά το νέο! Λες και δεν το ξέραμε… Εχουμε γεμίσει μασονικά κοπρόσκυλα….

Comments are closed.