«Δεν μπορεί να χάνουμε ζωές και να ασχολούμαστε με μ@@@ίες!» – Σκληρή απάντηση Αρναούτογλου σε Κανάκη

Κοινοποίηση:
arnaoutoglou kanakis

Με σκληρό τρόπο απάντησε o Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Αντώνη Κανάκη μετά την κριτική περί «ξεδιάντροπης αντιγραφής».

«Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, να χάνουμε ζωές και να ασχολούμαστε με μ@@@ίες!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την εκπομπή του, υποστηρίζοντας ότι του προτάθηκε η εκπομπή αυτή προκειμένου «να διασκεδάσει και να χαλαρώσει ο κόσμος» στην εποχή του κορωνοϊού.

«Γιατί έχει σημασία να περνάμε καλά και όχι αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα από τάχα σοβαρούς ανθρώπους» πρόσθεσε, αναφερόμενος στον «κριτή και τιμητή των πάντων που “έσωσε” την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε να “σώσει” και το YouTube», χωρίς να αναφέρει ωστόσο το όνομά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η παρθενογέννεση του Κανάκη ποιά ήταν ακριβώς; Το κανάλι στο youtube και η συζήτηση σε στύλ παρέας καθώς και να πούνε και κανένα τραγούδι ακαπέλα; Πολύ έπαρση ο Κανάκης. Αν ήταν σωστός θα σεβόταν και τους συνεργάτες του, τον σιχάθηκα στο ράδιο αρβύλα, συμπεριφερόταν στους άλλους ως γλάστρες, μόνο αυτός μιλούσε και αν τολμούσαν να πεταχτούνε οι άλλοι τους επέτρεπε λίγα δευτερόλεπτα μόνο και ξανά το πλάνο στην μουράκλα του. Όποιος τον βλέπει ακόμα δεν έχει καμιά διάθεση να ακούει την γκρίνια του για τον Αρναούτογλου, οι διαπροσωπικές σχέσεις λύνονται μεταξύ των ανθρώπων και όχι μέσω της δημοσιότητας, γιατί θέλει να εκμεταλλευτεί την μάζα ηλιθίων που τον βλέπουν. Δηλαδή τι θέλει; Να την πέσει ο κόσμος στον Αρναούτογλου ως κλέφτη ιδεών; Δεν έχει τα αρχίδια να τον πιάσει ο ίδιος; Κοτάρα ο Κανάκης.

  2. το ιδιο μακακες ειναι και ολοι οι αρβηλες και ο αρναουτογλου

  3. Λοιπόν εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ….χτενίζεται. εντάξει υποκλίνομαι στο ταλέντο του Αντώνη κανακι. Και το ράδιο αρβύλα. Κσι το βινύλιο. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Αλλά και ο αρναουτογλου έχει δώσει εξετάσεις τωσα χρόνια με 100% επιτυχία.αλλά θέλω να πω στον Αντώνη ότι αυτο που λέει ότι το αντέγραψε ο γρηγωρης. Το έχουν κάνει άλλοι πολύ πιο νορης .οπότε δεν ανακάλυψε την αμερικη ο κανακης. Αυτά για την ιστορία. Ωσο για την προσωπική τους κόντρα. Αυτό δεν μας αφωρα..φιλαράκια ήταν θα τα ξανά βρουνε. Όχι όλα για τα λεφτά ρε παιδια

  4. ΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΣΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ….ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ” ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ….ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ…ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Comments are closed.