Δεν μας περνούσε απ’ το μυαλό: Αυτό είναι το πιο ύπουλο ζώδιο που δεν του φαίνεται καθόλου!

Κοινοποίηση:
ipoulo_zodio

Για αρκετά από τα ζώδια έχουν βγει φήμες περί πονηριάς και καπατσοσύνης, ωστόσο για το συγκεκριμένο ζώδιο δεν ακούγεται τίποτα, ενώ είναι από τα πιο ύπουλα.

Μπορεί να φαίνεται καλά παιδιά και ότι πάντα θυσιάζονται για τα χατίρια και την ευτυχία των υπολοίπων, αλλά στο βάθος δεν είναι καλό έτσι.

Αρκετά συχνά βάζουν λόγια και ρίχνουν «λάδι» στη φωτιά, ενώ μετά τραβάνε την «ουρά» τους απ’ έξω. Μάλιστα είναι άτομα αρκετά του θεαθήναι και αρκετά εγωιστικά, οπότε θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να περάσει το δικό τους και μετά θα βροντοφωνάζουν ότι το έκαναν για εσάς.

Επιπλέον, είναι πάρα πολύ καλοί ψεύτες αλλά και κουτσομπόληδες. Αν είστε σε σχέση μαζί τους ετοιμαστείτε για απιστίες και τρίτα πρόσωπα. Ο λόγος για τους Ζυγούς!

Επειδή θέλουν και το σιγουράκι τους αλλά θέλουν να παίξουν και «μπαλίτσα» οι Ζυγοί δεν θα διστάσουν να σας προδώσουν αρκετές φορές και με ευκολία να σας αραδιάσουν ένα σωρό ψέματα, καθώς δεν μπορούν τις εντάσεις και τα δράματα.

Έτσι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε σαν κρυφούς Σκορπιούς και αυτό διότι δρουν σαν τον Σκορπιό αλλά ποτέ φανερά, πάντα υπογείως.

Τέλος δεν θα διστάσουν να σας διώξουν σαν την τρίχα από το ζυμάρι, εφόσον, πάντα βέβαια, έχουν βρει τον/την αντικαταστάτη σας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: