Δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός και υποβιβάζεται! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
2663801

Ο Ολυμπιακός δεν προσήλθε, όπως είχε αποφασιστεί, στο ΟΑΚΑ για τον σημερινό πρώτο αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό, για την προημιτελική φάση των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών και η αντίστροφη μέτρηση για τον υποβιβασμό του στην Α2, όπως είχε γνωστοποιηθεί κατά το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, έχει αρχίσει.

Οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος, Διαμαντής βγήκαν από τα αποδυτήρια, τσέκαραν τον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψαν πίσω για να συντάξουν και να κλείσουν το φύλλο αγώνα, κατακυρώνοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 20-0 άνευ αγώνα.

Για να τελειώσει η… κλεψύδρα, βέβαια, και να πάρουν οι Πειραιώτες την άγουσα για την Α2 Ανδρών, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι δικαστικές εκκρεμότητες των «ερυθρολεύκων», μετά τις προσφυγές τους στο ΑΣΕΑΔ, η πρώτη για παράνομο ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ την 26η αγωνιστική και η δεύτερη για την παράνομη, όπως υποστηρίζουν, επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.

Το αγωνιστικό μέλλον του Ολυμπιακού, πάντως, δεν επικεντρώνεται μόνο στην Α2, καθώς εκκρεμεί και η απόφαση για την πιθανή συμμετοχή του στην Αδριατική Λίγκα.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν περίπου 600 φίλοι των «πράσινων», οι οποίοι κρέμασαν τρία πανό κατά των Πειραιωτών και άφησαν δύο κοτόπουλα στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: