“Δεν κατάλαβα τι έβλεπα” – Στην “Ζώνη του Λυκόφωτος” – Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για τον Ταξιάρχη μας!

Κοινοποίηση:
ταξιαρχης

Υπηρετούσα από το ´87 έως το ´89 έως έφεδρος αξιωματικός ,δίπλα στον Ταξιάρχη μας ,ήταν το στρατόπεδο πεζικού!
Φεύγοντας  Παρασκευή μετά την “επιθεώρηση ” βραδιάζοντας ,άκουσα ψαλμωδίες και “κραυγές”.

Μπήκα από περιέργεια και είδα μία μικροκαμωμένη γυναίκα να προσπαθούν να την συγκρατήσουν μια ομάδα ανδρών με δυσκολία ,είχε μία ακατανόητη δύναμη , τους τραβολογούσε   όλους μαζί .
Να βρίζει τους πάντες και τα Θεία ,τους παπάδες , ούρλιαζε ο εξορκιστής πάτερ της ακουμπούσε τον σταυρό ,την έρανε με αγιασμό με έναν βασιλικό και φώναζε βρίζοντας “καίγομαι τραγόπαπα ” και άλλα που δεν μπορούν να γραφούν ,αισχρολογίες ,βωμολοχίες και απευθυνόταν “προσωπικά ” σε κάποιους .
Ας πούμε ότι ήταν καλή  ηθοποιός ,πως τραβολογούσε όλους αυτούς ,τους γεροδεμένους ντόπιους “δουλεμένους ” αγρότες ,κτηνοτρόφους ,δεν ήταν “αστοί ” χαλβάδες όπως εμείς …
Άσε που προκαλούσε φόβο ,γιατί μιλούσε σαν “άνδρας “

Ενσωματωμένη εικόνα

Δεν γινόταν με τίποτα να την στρέψουν στην εικόνα 
Δεν μπορούσα καν να κοιτάξει καν την εικόνα του ,με τίποτα .
Δεν μπορούσαν να τις βάλουν το πρόσωπο μπροστά στην εικόνα του , με τίποτα ,όσο και να προσπαθούσαν
Τους ξέφυγε κάποια στιγμή και άρχισε να τρέχει μέσα στην εκκλησία και να σκαρφαλώνει πάνω στα στασίδια σαν το “γεράκι” έψαχνε διέξοδο ,κοίταξε κάποιον στα μάτια ,ο οποίος και πανικοβλήθηκε ,είχε τρομακτική όψη .
Δεν μπορούσα να φύγω ,ανάμικτα φόβος , περιέργεια  ,απορία για τα “ανεξήγητα ” 
Έμεινα μέχρι τα ξημερώματα ψέλνονταν το “κύριε ελέησον” όποιος έμπαινε ,δεν έφευγε ,βοηθούσαμε όλοι  ψέλνοντας   για αυτή την “ψυχή” .
Ο καιρός ήταν καλός και στην οροφή του ναού  από έξω ακουγόταν τραντάγματα συνεχώς ,.
Νομίζαμε ότι μια στιγμή  απελευθερώθηκε αλλά το δαιμόνιο “λούφαξε” κρύφτηκε απλά υποκριτικά , γιατί  το καταλάβαμε ότι δεν ήθελε να προσκυνήσει τον Ταξιάρχη ,ούτε να πιει αγιασμό όσο και να έμοιαζε ήρεμη .
Την ξανά άρπαξαν και πάλι τα ίδια
Μετά από αρκετές προσπάθειες ξημερώματα  η “ψυχή ” αυτή απελευθερώθηκε ,ήπιε αγιασμό ,προσκύνησε τον Ταξιάρχη ,σωματικά διαλυμένη .
Δεν το χώραγε το μυαλό μου 
έφυγα κατατρομαγμένος με το μηχανάκι , πέρασα από περιοχή που ήταν ακατοίκητη ,είχα συνηδητοποιήσει ότι υπάρχει “διάβολος ” και “δαίμονες” .Κάθε σκιά που έβλεπα με τρόμαζε ,πήγα εκεί που έμενα και κοιμήθηκα με ανοιχτά φώτα ,επειδή εμένα και μόνος ,σε ερημικό μέρος .
Ούτε τότε το κατάλαβα καλά ..
Δεν είχα καμία σχέση τότε  με την εκκλησία ,απλά “βαπτισμένος” τυπικός Χριστιανός ..
Έδωσε ο Θεός να δώ αυτό το συγκλονιστικό ,να το έχω μέσα μου ,αλλά και πάλι έπρεπε να φτάσω 52 να πάθω ,να ξανά συναντηθώ με τον “διάβολο ” για να “πιστέψω” .
Γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι ότι νομίζουμε ότι δεν υπάρχει ο “διάβολος ” .
Το πρώτο πράγμα που φροντίζει λοιπόν ο Θεός ,για όσους θα μπουν στην εν μετανοία ζωή κάποια στιγμή  ,για να ζήσουν Εν Χριστώ είναι ,να τους αποδείξει ότι ο διάβολος είναι πραγματική καταστροφική για τον άνθρωπο πνευματική οντότητα .
Θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ,δεν γίνεται διαφορετικά ,ο καθένας στο μέτρο που μπορεί ,γιατί τι αντιμετωπίζουμε έτσι ;  τα “πάθη” μας  και για να νικήσουμε θα πρέπει να ταπεινωθούμε απέναντι στα πάθη ,στα οποία πατάει η πνευματική οντότητα που λέγεται “διάβολος “
Η δύναμη του αγιασμού ,η “Χάρι ” των εικόνων ,σε αυτό το γεγονός ,σε αυτή την εμπειρία ήταν ολοφάνερη .
 

Ενσωματωμένη εικόνα

 

Τον “εαυτό ” μας πολεμάμε το Θέλημα μας .
Ο άνθρωπος πρέπει να τον “απαρνηθεί ” ,να τον πολεμήσει ,αλλά αυτό γίνεται μόνο με τον Χριστό .
Να πιστεύει  στον Χριστό ,ότι ο Χριστός δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ και ότι αν μοιάζει ότι λείπει  από δίπλα μας ,είναι για να σε κάνει “πολεμιστή του Φωτός ” .
Ο Χριστός σας έριξε στην “αρένα” για το καλό σας .
Μην φοράτε μάσκα εντός ναού  ,μην προσκυνάτε με μάσκα ,αν το κάνετε ,τότε μπαίνετε στην “αρένα” που θα αντιμετωπίσετε τον διάβολο και αφού το επέτρεψε ο Θεός ,θα νικήσετε ,αλλά θα φάτε “χώμα “ πρώτα ,σε αυτή την μάχη σώμα με σώμα
Ο Χριστός παρακολουθεί και επεμβαίνει όταν χρειαστεί ,ανάλογα τις αντοχές του καθενός μας .Γνωρίζει τα πάντα για εμάς πριν συμβούν .
Οι “φιμωμένοι στην αρένα ” 
Ο Χριστός όσους φόρεσαν “φίμωτρο” στην εκκλησία ,τους ρίχνει στην μάχη με τον “διάβολο ” για το καλό τους ,θα περάσουν τον στίβο μάχης .
Κλήρος και λαός που ήταν  “άκαπνοι ” θα  “λερωθούν ”  για να τους στεφανώσει .Αλλά η μάχη έχει δάκρυα ,πόνο ,φόβο ,οπλιστείτε τα όπλα του φωτός ,ψαλτήρι ,Αγία Γραφή ,ησυχία ,προσευχή .
Έρχονται δύσκολες στιγμές  ο Χριστός  έχει σταθεί μακριά και παρακολουθεί ,πρέπει να αποδείξουμε ότι τον Χρειαζόμαστε ,τον θέλουμε ,να τον ζητήσουμε “καρδιακά ” ,να επιστρέψουμε από την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ  σε αυτόν για “παράκληση” (παρηγοριά)
ΜΙΛΩ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ
Το νέο Ισραήλ 
Καταλάβετε  πόσο “θανατηφόρο” για την ψυχή είναι η “μασκοφορία” εντός του ναού ,η προσκύνηση με “μάσκα” .

Μπαίνετε σε μάχη με τον “διάβολο ” , αλλά θα καταλήξει “ευλογία”  και “στεφάνι” στο τέλος για έναν ολόκληρο λαό

Το νέο Ισραήλ .Δεν γίνεται διαφορετικά .
Στην αρχή ο “εναγκαλισμός” με τον διάβολο ,η υπακοή σε αυτόν ,σας διαβεβαιώ είναι  χωρίς πρόβλημα ,νοιώθεις σίγουρος ότι κάνεις το σωστό “φιμωμένος ” , σε θέλει να αφεθείς ..
Μετά αρχίζει το “κοσκίνισμα ” και τα προβλήματα . Θα δείτε τι προετοιμάζει για τον πλανήτη …
Όσοι φοράτε “φίμωτρο” εντός ναού το λέω και πάλι , η Παναγιά μαζί μας,οι πρεσβείες των Αγίων να είναι μαζί μας ,γιατί αυτοί είναι η ΕΛΠΊΔΑ μας
«Αγαπήσωμεν αλλήλους, ίνα εν ομονοία ομολογήσωμεν»
οι προσευχές μας πρέπει να είναι ομπρέλα  για όλους μας  ΕΝΩΜΕΝΕΣ δεν καταλάβατε ακόμα που παραχώρησε ο Θεός και μπήκατε ,κάποιοι είμαστε από πριν εκεί και μάλιστα μας βλέπετε “εχθρικά ” και με “φθόνο ” αλλά γνωρίζουμε ότι δεν βλέπετε δεν ακούτε τώρα ..«Αγαπήσωμεν αλλήλους, ίνα εν ομονοία ομολογήσωμεν»
Καλώς ήρθατε …
Για αυτό που σας περιμένει και αυτό που κάποιοι ζούμε εδώ και καιρό  ,αφορισμένοι ,με “επιτίμιο ” ακοινωνησία ,λόγω των αμαρτιών μας ,ξέρουμε όμως τώρα  τον αντίπαλο τον πολεμάμε καθημερινά ,θα έρθει η ώρα της ένωσης μας με τον Χριστό .Όχι της Θείας μετάληψης ,λες και είναι “σιροπάκι ” αλλά ως το “ΑΧΡΑΝΤΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ”
Ξέρουμε που μπαίνετε ,θα είμαστε δίπλα σας ,αλλά δεν μπορείτε να μας δείτε τώρα ,θα έρθει η ώρα που θα ανοίξουν τα μάτια σας και θα μας δείτε ,να πολεμάμε προσευχόμενοι μαζί σας .
 Αυτό που μπορώ να πώ με σιγουριά  , “καλώς ήρθατε “εκεί που δεν υπάρχει το Φως ,ο Χριστός ,η Χάρις ”  στην    “Ζώνη του Λυκόφωτος” .
Καλή φώτιση και αρχή μετάνοιας
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: