Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε δημοσιογράφους, στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ…

Κοινοποίηση:
tramp

Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν θα επιτραπούν δημοσιογράφοι στo συνέδριο των Ρεπουμπλικανών όπου θα πραγματοποιηθεί η ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνα θα πραγματοποιηθεί τελικά το Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος όπου θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Το συνέδριο, που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 27 Αυγούστου εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, που επικαλείται εκπρόσωπο του συνεδρίου και αξιωματούχο των Ρεπουμπλικανών, δεν θα επιτραπεί σε δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Πάντως, ο Ρεπουμπλικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι η συνεδρίαση της Δευτέρας 24ης Αυγούστου όπου θα γίνει η ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Τραμπ θα καλυφθεί με livestream.

Οι διοργανωτές του συνεδρίου υποστηρίζουν ότι αναγκάστηκαν να επιβάλλουν αυτόν τον περιορισμό στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό που έχουν ληφθεί στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνα.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είχαν καταγραφεί στις ΗΠΑ περισσότερα από 4,6 εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού, με τον αριθμό των θανάτων να φτάνει στους 154.300, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: