«Δεν θα βγάλει καθόλου κέρδη η ΔΕΗ» vs «Δεν είναι η δουλειά μου να ξέρω αν θα βγάλει κέρδη»

Κοινοποίηση:
3233223

Ο Κούλης… μας λέει ότι δεν γνωρίζει τι κάνει η ΔΕΗ… Έχει άγνοια δηλαδή και την πούλησε;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μπα καημενε καθολου κερδη! Μωρη Κουλα σε ιθαγενεις μαου μαου απευθυνεσαι? Αντε και ουστ καραγκιοζη δεν αφησες τιποτα ορθιο! Μαλλον η ΔΕΗ πληρωνει τα ψιχουλα επιδοματα που δινεις και την εκλογικη σου εκστρατεια και οχι μονο!

  2. μπλε συριζα, η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών !!!

  3. Ούτε τα προσχήματα. Το περίεργο fund στο οποίο ξεπούλησε κάτω της πραγματικής αξίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Εθνική Ασφαλιστική αντί πινακίου φακής και στο οποίο προσελήφθη αμέσως μετά ως μεγαλοστέλεχος, πρώτου βαθμού συγγενής του, στα κεντρικά γραφεία του στο Λονδίνο, αγόρασε, εντελώς τυχαία και συμπτωματικά και το 10% της ΔΕΗ.

    Το περίεργο fund CVC Capital μάλιστα θα είναι ο μοναδικός μεγαλοεπενδυτής στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της ΔΕΗ, εν μέσω χρηματιστηριακού σκανδάλου για εσωτερική πληροφόρηση, που ελέγχει αυτή την στιγμή εισαγγελέας (ΕΔΩ), αν και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες των Βαλκανίων, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από άλλον ιδιώτη επενδυτή κι έτσι εντελώς συμπτωματικά και τυχαία θα γίνει ο μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος της Δημόσιας Εταιρίας Ηλεκτρισμού.

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ

    Θα αποκτήσει περίπου 10% των μετοχών της εταιρείας συμμετέχοντας στην ΑΜΚ στη θέση του Δημοσίου, το οποίο δεν θα μετάσχει, ή θα πάρει μόνον όσες μετοχές χρειασθούν για να μην πέσει το ποσοστό του κάτω από 33,4%.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές, η CVC Capital θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο μοναδικός μεγαλοεπενδυτής στην ΑΜΚ, καθώς από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους διεθνείς επενδυτές κανένας δεν εξεδήλωσε την πρόθεση να συμμετάσχει με πάνω από 5%.Υπολογίζεται ότι θα εισφέρει στην ΑΜΚ ποσό της τάξεως των 150 εκατομμυρίων ευρώ. (σ.σ.netakias για μια εταιρία με τζίρο 6 δισεκατομμύρια)

    ΜΙΧΑΛΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ-ΜΑΡΕΒΑ-ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    Με το 10% που θα αποκτήσει, θα είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος της ΔΕΗ και κατά πάσα πιθανότατα θα εκπροσωπείται στο ΔΣ της εταιρείας.

    Επισημαίνεται ότι το πολυεθνικών συμφερόντων private equity fund είχε ενδιαφερθεί να εξαγοράσει και το 49% του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά η οικονομική προσφορά του ήταν πολύ χαμηλότερη του επίσης περίεργου fund Macquarie, στην οποία τελικά περιήλθε το πακέτο μετοχών.

    Προχθές είχε βρεθεί πάλι στο προσκήνιο της δημοσιότητας, με την είδηση ότι προσέλαβε την κόρη του πρωθυπουργού Σοφία Μητσοτάκη ως επικεφαλής του τμήματος σχέσεων με τους μετόχους και το επενδυτικό κοινό (investors relation manager)

  4. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ. 🔥

  5. ΟΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΞΕΠΟΥΛΑΝΑΙ……ΣΑΜΠΟΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΞΕΠΟΥΛΑΝΑΙ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΝ ΚΟΠΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Comments are closed.