Δεν άντεξε…μακριά από το ντερλίκωμα! Από το Βελλίδειο βουρ για ψαράκια και τσίπουρο ο Καραμανλής

Κοινοποίηση:
Pre-election campaign speech of the president of the New Democracy party, Kyriakos Mitsotakis, in Thessaloniki, Greece, on May 24, 2019.  Greeks will vote on Sunday, May 26, for the Regional Government, Municipality and European Parliament elections. / Προεκλογική ομιλία του Προέδου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη στις 24 Μαΐου, 2019. Οι πολίτες της χώρας ψηφίζουν την Κυριακή 26 Μαίου για τις Νομαρχιακές εκλογές, Δημαρχιακές εκλογές και Ευρωεκλογές.

Για ψαράκια στον Χαμόδρακα, στην περίφημη ταβέρνα της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, πήγε αμέσως μετά την ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

Με τη Νατάσα και τα δύο δεκαεξάρχρονα παιδιά του, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, αλλά και με δεκαμελή παρέα πέρασε το βράδυ του με τσίπουρα και συζητήσεις.

Mαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό ήταν οι φίλου Γιάννης και Χριστίνα Βαληνάκη, ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Ιάκωβος Φραντζής, αλλά και η πρώτη του γραμματέα στο γραφείο της Θεσσαλονίκης Έμυ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: