Δείτε το υπέροχο βίντεο με τους δρόμους της Αθήνας το μακρινό 1962

Κοινοποίηση:
1

Που είναι τα χρόνια, ωραία χρόνια. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τους δρόμους της Αθήνας το μακρινό 1962. Τότε που όλα ήταν πιο αγνά και πιο αθώα και το βιοτικό επίπεδο στην πρωτεύουσα ήταν σκάλες ανώτερο απ’ ότι σήμερα. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε το υπέροχο βίντεο για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Καμία σχέση με το σημερινό μπουρδέλο που φτιαξανε.

  2. Η Ελλαδα που χαθηκε δυστυχωσ να την βλεπουμε να την θυμομαστε .Κατεβαινω Ομονοια και βλεπω μαυρη μαυριλα πλακωσε.Δεν αξιζει να προσφερεισ τιποτα πλεον σ ενα πττωμα .

  3. Οι αναρχουκομμουνιστονεοταξιτες θέλουν να ξεχάσουμε ότι υπήρξαν κάποτε τέτοιες εποχες. Καποιοι “καθηγηταραδες”, που διδάσκουν τα παιδιά μας, λένε πως τα χρόνια πριν τη μεταπολιτευση οι Έλληνες ζούσαν στην ανέχεια και ότι η οικονομία στην Ελλάδα πριν το 1980 ήταν σε κακά χάλια και τελικά πάλι καλά που βελτιώθηκε το 1981 και μας δέχτηκαν στην ΕΕ. Αυτά λένε τα άκουσα με τα ίδια μου τ αυτια

  4. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΟΙ 301 ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

  5. ΑΡΧΟΝΤΙΑ….. ΖΟΥΣΑΜΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΟΥΤΕ ΟΛΗ Η ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΙΡΝΟΥΝ………….ΤΟΤΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ……….ΤΩΡΑ….ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ…….

  6. ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ”ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ” ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ, ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΣ (ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ)…….

  7. Α ρε Αθήνα. Άχτι σε είχανε και σε καταστρέψανε..

  8. Πολύ ωραία μουσική επένδυση! Ίδια είναι η Αθήνα. Τα παλιά λεωφορεία και αυτοκίνητα, η Βαρβάκειος αγορά με τον αστυνομικό που την επιτηρεί, παλιές γειτονιές της Αθήνας. Δεν νομίζω ότι ήταν πιο αγνή η ζωή τότε, απλά δεν υπήρχε τόση ενηέρωση, περιοδικά, κανάλια, και η βρωμιά δεν έβγαινε προς τα έξω!

Comments are closed.