Δείτε τον βιαστή πατριό της 13χρονης στην Κρήτη: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του

Κοινοποίηση:
ΓΑΔΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του 46χρονου πατριού στο Ηράκλειο Κρήτης που βίαζε τη 13χρονη. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Πρόκειται για τον (επ.) ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ (ον.) Εμμανουήλ του Μιχαήλ και της Μαρίας που γεννήθηκε το 1976 στο Ηράκλειο, σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιοποίηση αφορά στην υπόθεση καταγγελίας από 13χρονη ότι την βίαζε ο πατριός της.

1

Το κορίτσι είχε μιλήσει στην δασκάλα του ενώ η υπεράσπιση έκανε λόγο για ψευδολογία του κοριτσιού.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

2

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-722232 και 2810-722236 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

3
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 05-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: