Δείτε τι ανάρτησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τη σύνοδο της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ

Κοινοποίηση:
ΦΛΩΡΟΣ

Στα θέματα της συνόδου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ που συνεδρίασε σε επίπεδο αρχηγών ΓΕΕΘΑ υπό την προεδρία του ναυάρχου Rob Bauer, στις Βρυξέλλες, αναφέρεται σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebοοk, ο συμμετέχων στη συνεδρίαση αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.


“Συζητήσαμε :

– Με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ για την κατάσταση ασφαλείας,

– Με την Ουκρανία τη Φινλανδία και τη Σουηδία για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία,

– Για την πρoετοιμασία του επικείμενου NATOSummit ( σ.σ. Η Ισπανία θα φιλοξενήσει σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, τον Ιούνιο)

– Για θέματα Αποτροπής & ‘Αμυνας της Συμμαχίας,

– Για την νέα Διάταξη Δυνάμεων του ΝΑΤΟ,

– Για τις διεθνείς εξελίξεις στον Ινδικό και στον Ειρηνικό με Αυστραλία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Κορέα”, αναφέρει σχετικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Βρε παρταλια κοιτάξτε την διασφάλιση των Ελληνικών συνόρων και αφήστε τις αναρτήσεις στα φεις μπουκ και αλλού. Α ξέχασα μην ξεχάσεις να περάσετε από το παζάρι να αγοράσεις και κάνα μετάλλιο; έξω φουστη απ την παράγκα!

    1. Εφορτοθηκαν καραγκιωζοπαρασημα οι γλυφτες.
      Αυτός έχει και αναπτήρα δώρο για να καυσει Τουρκομογγολους

  2. Καραβανα που αψηφας και δεν δινεις δεκαρα για τα εθνικα θεματα οπως Κυπρος, Β.Ηπειρος, Θρακη, Αιγαιο απλα και ευγενικα GO HOME! Στο πα και Αμερικλανικα μπας και….συγκινηθεις!

  3. Για το γεγονός ότι μας έχουν κάνει σουρωτήρι συζητήσαμε; Αναπτήρα για να τους κάψουμε βρήκατε; Δεν πείθετε ρε παιδιά μας έχουν πάρει χαμπάρι.

  4. Για το ξεγυμνωμα της εθνικής άμυνας των νήσων θα μας πεις κάτι φλώρε. Το γουδί είναι ενός γεγονότος απόσταση. Έπρεπε να παραιτηθείς και να πεις ότι τελείται εσχατη προδοσία με σκοπό παράδοση νήσων στον εχθρό με πλάτες κυβέρνησης σε συνεργασία με Αμερικανους.

  5. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

  6. στρατηγέ φλώρε, τον Ελληνικό Λαό τον ενδιαφέρουν και τον αφορούν άμεσα οι εξελίξεις στο Αιγαίο μας, στην Κύπρο μας, στην Βόρειο ΄Ηπειρό μας, στην Θράκη μας, στην Μακεδονία μας … Ασχοληθείτε, λοιπόν, με τα δικά μας εθνικά ζητήματα και αφήστε την Ουκρανία, την Φινλανδία, την Σουηδία, τον Ινδικό και τον Ειρηνικό …
    ΄Αντε, χαλβάδες, που μου θέλετε και αναρτήσεις για αδιάφορα -για εμάς τους ΄Ελληνες- ζητήματα …

  7. Αφού για κύπρο και παραβιάσεις στο αιγαίο δεν είπες κουβέντα, ο κούλης των εμβολίων θα σε κρατήσει στη θέση σου! Δέχτηκες να φοράνε μάσκα οι στρατιώτες στην παρέλαση την ώρα που ο τουρίστας ήταν χωρίς μάσκα!

  8. Άλλος ένας αδιάφορος καριερίστας που ΔΕΝ θα αφήσει το στίγμα του …

Comments are closed.