Δείτε τις ενδεκάδες του ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Προβλεπόμενες επιλογές από Γιοβάνοβιτς, πολύ περίεργες από τον Μαρτίνς

Κοινοποίηση:
ΠΑΟ ΟΣΦΠ

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες που κατέληξαν οι Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Πέδρο Μαρτίνς για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Η μάχη της τακτικής έχει μεγάλο ρόλο, εξ ου και η μεγάλη ανυπομονησία για τις αρχικές επιλογές.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε τον Φεντερίκο Μακέντα αντί του Καρλίτος για τη γραμμή κρούσης.

Όλες οι άλλες επιλογές ήταν προβλεπόμενες, με τον Μπρινιόλι να υπερασπίζεται τα γκολπόστ, τους Κώτσιρα, Χουάνκαρ να αγωνίζονται στα άκρα και τους Βέλεθ, Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας.

Τριάδα στα χαφ οι συνήθεις Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες, στα πλάγια οι Αϊτόρ, Παλάσιος και κορυφή ο Μακέντα, δεδομένου ότι ο Καρλίτος ήταν off από τις προπονήσεις για σεβαστό χρονικό διάστημα.

Στον αντίποδα, ο Πέδρο Μαρτίνς πήγε σε μια από τις εκπλήξεις που ετοίμαζε. Δηλαδή να παίξει με τρία στόπερ στην άμυνα. Κι έτσι για πρώτη φορά οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος θα παίξουν μαζί στα μετόπισθεν. Αλλά μαζί με τον Μπα και έχει ενδιαφέρον να φανεί πως θα ανταποκριθούν. Από εκεί και πέρα έγινε η έκπληξη και με τον Τικίνιο Σοάρες. Που πήρε την θέση του Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Κι έτσι ο Μαροκινός έμεινε στον πάγκο, μαζί με τον Βαλμπουενά. Ο τελευταίος δοκιμαζόταν με τους βασικούς, αλλά σε σχηματισμό 4-2-3-1. Τον οποίο δεν επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Μακέντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ρόνι Λόπες, Τικίνιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: