Δείτε την ΚΥΑ για την εστίαση – Όλα τα μέτρα

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο από κατάστημα στην περιοχή του Θησείου, Τρίτη 6 Ιουλίου 2021. Εντείνεται αυτές τις ημέρες η συνεργασία στελεχών της κυβέρνησης με εκπροσώπους επιχειρηματικών φορέων της εστίασης για το μοντέλο λειτουργίας των κλειστών χώρων από 15 Ιουλίου και τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων στη νέα αυτή φάση.
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Επιβεβαιώνεται ότι και οι ανοιχτοί χώροι διασκέδασης θα λειτουργήσουν ως αμιγείς με την παρουσία μόνο εμβολιασμένων πελατών και όσων έχουν νοσήσει. Παράλληλα, η πληρότητα θα φτάνει το 85%.

Εκδόθηκαν σε ΦΕΚ οι αποφάσεις για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου μέχρι τη Δευτέρα 26 Ιουλίου. Αλλαγές στα μέτρα για τα κέντρα διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων των κλειστών χώρων δεξιώσεων, μουσικών σκηνών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΦΕΚ, οι παραπάνω χώροι θα λειτουργούν μόνο ως αμιγείς (ανοικτοί ή κλειστοί) και αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, με κάλυψη του 85% της χωρητικότητας.

Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self-test έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευσή τους που εκδίδεται με μέριμνα των γονέων.

Δείτε την απόφαση εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: