Δείτε πώς η 28χρονη Αννούλα εξαπάτησε ένα σωρό πολυεκατομμυριούχους (EIKONA)

Κοινοποίηση:
xrimata_pentakosia-768x512

Μία 28χρονη κατάφερε να εξαπατήσει ένα σωρό εκατομμυριούχους. Πώς τα κατάφερε;

Η Άννα από τη Ρωσία κατάφερε στις ΗΠΑ να εξαπατήσει κόσμο και κοσμάκι. Τράπεζες, φίλους και ξενοδοχεία προσποιούμενη μια Γερμανίδα κληρονόμο όταν στην πραγματικότητα δεν είχε ούτε ένα σεντς στην κατοχή της. Ταξίδευε η Άννα Σορόκιν σε εφοπλιστικούς και επιχειρηματικούς κύκλους και έδινε φιλοδωρήματα 100 δολαρίων. Πώς να μην την πίστευαν ότι ήταν η Γερμανίδα κληρονόμος που υποστήριζε.
5c9cc16c2300002d01ea0bca
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα στο Μανχάταν, η 28χρονη απατεώνας ζούσε σε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων της Νέας Υόρκης που δεν μπορούσε να πληρώσει, υποσχέθηκε σε φίλη ένα ταξίδι στο Μαρόκο με όλα τα έξοδα πληρωμένα την οποία έβαλε τελικά να πληρώσει τον λογαριασμό των 62.000 δολαρίων και επικαλείτο ψεύτικα τραπεζικά στοιχεία για να ζητήσει δάνειο 22 εκατομμυρίων δολαρίων. Η κοπέλα την Τετάρτη βρέθηκε ενώπιον δικαστηρίου με κατηγορίες για κλοπή και εξαπάτηση δεκάδων ατόμων και επιχειρήσεων ύψους 275.000 δολαρίων σε διάστημα 10 μηνών.

«Το γενικότερο σχέδιό της ήταν να ισχυρίζεται πως είναι μια πλούσια Γερμανίδα κληρονόμος με περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις στο εξωτερικό. Έχει γεννηθεί στη Ρωσία και από όσο γνωρίζουμε δεν έχει στο όνομά της ούτε ένα σεντ», είχε δηλώσει η εισαγγελέας. Ενώ ο δικηγόρος της 28χρονης υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να παρανομήσει αλλά θαμπώθηκε από την πολυτελή ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: