Δείτε πως τον κοίταζαν οι μουσουλμάνες με τις μαντίλες: Ο Μητροπολίτης Αργολίδας επισκέφθηκε τους λ@θρομετανάστες που φιλοξενούνται στο Λυγουριό (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pap ok

Τα ξενοδοχεία στο Λυγουριό Αργολίδας στα οποία φιλοξενούνται τις τελευταίες ημέρες πρόσφυγες και μετανάστες, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Δείτε επίσης: AYTA ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 200 Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ..!

Ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε και τα δυο ξενοδοχεία το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου στα οποία συνολικά φιλοξενούνται 55 άνθρωποι από το Αφγανιστάν μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά.

Ο κ.κ. Νεκτάριος τους καλωσόρισε, προσέφερε γλυκά σε όλους, μίλησε μαζί τους με διερμηνέα και ζήτησε να τον ενημερώσουν για οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί.

Ο Μητροπολίτης εξήγησε πως η επίσκεψη του αυτή έχει σκοπό και μόνο την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους αυτούς και τους ζήτησε να επικοινωνήσουν μαζί του για οτιδήποτε έχουν ανάγκη.

Οι επικεφαλής τους ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδας για το ενδιαφέρον του και την επίσκεψη του και διαβεβαίωσαν πως θα βρίσκονται σε επαφή για οτι πρόβλημα παρουσιασθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. και αυτοι ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦ(Υ)ΤΕΥΟΥΝ

  2. και αυτοι ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦ(Υ)ΤΕΒΟΥΝ

  3. Ο κάθε επίσκοπος δύναται να φέρει είς τον λαιμό του σταυρό ή εγκώλπιο με τις εικόνες του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού ή της Υπεραγίας Θεοτόκου κατά την κρίση του και την περίσταση.

  4. αυτος πως κοιταγε κατι μελαμψα νταβραντισμενα αγορια. οι μουσουλμανες χεσμενο τον ειχαν. πιστευει κανεις οτι οταν ερθουν οι καιροι για το χαραγμα αυτοι οι τραγοπαπαδες θα ειναι με τον πιστο λαο;

  5. Αν ζούσαν ο Παπαφλέσσας και ο καλόγερος Σαμουήλ,θα σας κρεμούσαν από τα γένια παπατράγοι…Για τους άστεγους Ελληνες δεν ανοίξατε τα μοναστήρια…Ντροπή σας…

  6. Ο Μητσοτακης εξαργυρωνει επιταγες!!! Εβαλε τον Ιερωνυμο και τους συν αυτω να δωσουν γη και υδωρ για να τον σωσουν απο το βατερλω του μεταναστευτικου…… οπως ειπε και ο Κκακλαμανης.
    Ο αλλος της Ηλειας που μιλαει για αγαπη κλπ θα δωσει καμια μονη να πανε Ελληνες που τους παιρνουν τα σπιτια οι τραπεζες???
    ιεραρχες που πανε να δωσουν το “καλο παραδειγμα” με την καμερα…….. ρε ποιος ειπε ?

  7. Που είναι οι Σύριοι πρόσφυγες; Εγώ βλέπω μογγολοειδή από τις στέπες της Μογγολίας.. Να δείτε που θα μας πάρουν χαμπάρι μέχρι και στις ζούγκλες των ανθρωποφάγων της Παπούα και θα μας έρθουν και αυτοί… Έρε γλέντια…

  8. Ολες οι θρησκείες πάνε για Πανθρησκεία ….
    Εδώ κοντά θα είναι ο Ναός…
    Όλος ο κόσμος εδώ…..

  9. ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ????

  10. Η Ελλάδα αγαπητέ κληρικέ, δεν είναι χώρος ψαρέματος οπαδών. Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και επιτελείται αντεθνικό έργο.

  11. Τυχεραδικες ελληναραδες…… εσεις ακομη κοιμαστε κια η τυχη σας δουλευει για εσας……..τυχερακιδες……

  12. Αυτοί εδώ μόνον Σύριοι δεν είναι. Τατζικισταν , μπαγκλαντες και ότι βρίσκεται στα σύνορα με την Μογγολία . Το ενοχλητικό δεν είναι η εγκατάσταση τους σε Μονη που ορίστηκε ως περιουσία της ΕκκλησιαΑ.Ε με τουρκικά φιρμάνια…. Αλλά το ότι πατούν γη Ιερή , μιας και κάθε Μονη και εκκλησία χτίστηκε πάνω σε Αρχαιοελληνικά ιερά.

  13. Μακαρι νεοταξιτες φιλοσιωνιστες τραγοι να νοιαζοσασταν ετσι οπως νοιαζεσται για τους μουλαδες για τους ελληνες φτωχους αστεγους αλλα που η λατρεια του χρηματος σας εστρεψαι στιν κοννομα των Μ.κ.ο για ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ…..Οταν αυριο μεθαυριο θα ακονιζουν τα μαχαιρια τους στο κεφαλακι σας να δω απο που θα ζητατε βοηθεια

  14. Τουλαχιστον αυτος εχει την Παναγια και το Χριστο στο λαιμο.
    Δε απαρνηθηκε τη θρησκεια του και το θεο για χαρη των λαθρο και των βουλευταδων.
    Η αληθεια να λεγεται.
    Το προσφυγοπουλο με τη μια στο σμαρτφον.Free wifi παντου ελεγε ο Σαμαρας καποτε.
    Ειδατε που ολα γινονται πραξη….αλλα οχι για εμας!!!!

    1. Πιστευω να προσεξες οτι δεν φερει ΣΤΑΥΡΟ.
      ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.
      ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

Comments are closed.