Δείτε Βίντεο: Ψευδή πιστοποιητικά θανάτου για κορωνοϊό – Η πασίγνωστη Αμερικανίδα γιατρός, η Δρ Annie Bukacek αποκαλύπτει την απάτη..

Κοινοποίηση:
1

Μια πασίγνωστη Αμερικανίδα γιατρός, η Δρ Annie Bukacek, που έχει επανειλημμένα βραβευτεί για τις ιατρικές της μελέτες, είναι δηλαδή ευυπόληπτο πρόσωπο στο χώρο της επιστήμης και της ιατρικής, είχε το θάρρος να βγει στο γνωστό αμερικανικό κανάλι, FoxNews, και να καταγγείλει ουσιαστικά ότι τα νούμερα θανάτου από τον Κορονοϊό που μεταδίδουν ΜΜΕ είναι όλα ψευδή και ότι βρήκαν την ευκαιρία να αποδίδουν σε κάθε περίπτωση θανάτου από πνευμονία και όχι μόνο, ότι πέθανε από τον Κορονοιό για να τρομοκρατούν έτσι τον κόσμο, (και στη Ελλάδα

 

Ο Δρ Bukacek είναι ο ιδρυτής της Hosanna Health στο Kalispell. Εργάζεται επίσης στο Συμβούλιο Υγείας του Flathead County και είναι διευθυντής του συνασπισμού της Montana Pro-Life.

Όπως υπστήριξε η γνωστή Αμερικανίδα γιατρός, οι γιατροί στα γνωστά νοσοκομεία των ΗΠΑ έχουν εντολές να αποδίδουν τους θανάτους από διάφορες ασθένειες, κυρίως πνευμονίες, στον Κορονοιό, έτσι διογκώνεται υπερβολικά ο φόβος του θανάτου από την πανδημία.

Στο βίντεο, η Kalispell, η Μοντάνα Δρ Annie Bukacek λέει ότι τα πιστοποιητικά θανάτου COVID-19 χειραγωγούνται και ότι το CDC δίνει εντολή στους γιατρούς να υπερβάλλουν τους θανάτους COVID-19 σε πιστοποιητικά θανάτου.

Η εφημερίδα Montana Daily Gazette, ένα νέο συντηρητικό περιοδικό ειδήσεων, μοιράστηκε πρώτα το βίντεο σε μια ανάρτηση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με τον τίτλο «Montana Doctor Blows the Whistle για τα Manipulated Coronavirus Figures του CDC».

Παράλληλα η Δρ Bukacek υποστήριξε ότι και τα νούμερα των θανάτων που δίνονται σε διάφορα κράτη και προκαλούν έντονο πανικό, είχαν… προδιαγραφεί πριν από την εξάπλωση της επιδημίας και εδώ γεννάται το ερώτημα κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πρόσφατα επικεντρώνεται στις αποκλίσεις στο μοντέλο των νο΄λυμερων θανάτου του Ινστιτούτου Υγείας του Ινστιτούτου Υγείας της Ουάσινγκτον (IHME). Το μοντέλο αυτό έχει επανεξεταστεί, καθώς έχει αναθεωρήσει τις μετρήσεις του πολλές φορές. Στην αρχή προέβλεπε περισσότερους από 90.000 θανάτους, αλλά πρόσφατα εξέδωσε μια νέα εκτίμηση που έχει τον αριθμό πιο κοντά σε 60.000 θανάτους τον Αύγουστο.

Εδώ είναι το πλήρες βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Liberty Fellowship:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Έλα στο Ελλάδα γιατρεσαρα μου, να γίνεις επίτιμο μέλος των ΑΝΕΛ..

  2. Αυτο, το ξερετε; Αρθρο: Μυστηριο, με τον κορωνοιο! Οσο εξαπλωνεται, τοσο κανουν παυση, αλλα νοσηματα! Τι αλλο, θ’ ακουσουμε!

  3. Η αλλοίωση πιστοποιητικων θανάτου συνηθες φαινόμενο όχι έκ προθεσεως . Αντιγραφοντας τις Γνωματεύσεις των ιατρών παραλείπουν ενίοτε και μερικές υποκειμενες νόσους….και επιλέγουν κάποια φανταχτερες ! Εάν υπάρχει πρόθεση αλλοίωσης είναι θέμα εισαγγελεα .

  4. Έτσι ακριβώς το λέγαμε από την αρχή.Που είσαι Στέφανε; Τι κάνεις;θες στοιχεία; ΕΧΟΥΜΕ.

  5. Το σχεδιο τους αυτο ειναι ξυπνατε.μπραβο στη γιατρο

  6. Πως αλλιώς θα νοιωθουμε καλά στα κλουβιά μας για να μη φωνάζουμε για την ανεργία …..και άλλα πολλά…….είναι για την υγεία μας που ενδιαφέρονται σαν τους καρκινοπαθείς που πεθαίνουν χωρίς αγωγή φαρμακευτικη

Comments are closed.