Δανεικός στην Αούστρια Βιέννης ο Nτόρον Λάιντνερ

Κοινοποίηση:
Ντόρον Λάιντνερ

Στην Αούστρια Βιέννης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντόρον Λάιντνερ.
Ο 21χρονος διεθνής Ισραηλινός μπακ – χαφ δεν μπόρεσε να πείσει τον Μίτσελ για τις ικανότητές του στον Ολυμπιακό και με δεδομένη την συμφωνία των Πρωταθλητών Ελλάδας με τον Βραζιλιάνο Ραμόν από την Φλαμένγκο, δεν υπήρχε χώρος για τον Ισραηλινό στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ κι θα συνεχίσει την καριέρα του στους Αυστριακούς με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της χρονιάς.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λάιντνερ αναχωρεί σήμερα για τη Βιέννη, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το εξάμηνο συμβόλαιό του με την ομάδα του Μίκαελ Βίμερ.
Με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να επιχειρούν να εξελίξουν το ταλέντο του ποδοσφαιριστή και παράλληλα να του δώσουν την δυνατότητα να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες, αλλά και να βρει τον επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό.
Στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς για τους αυστριακούς ωστόσο Ολυμπιακός έχει δεσμεύσει εγγράφως την ομάδα της Βιέννης, ώστε ο Λάιντνερ να αγωνιστεί στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων της, έως το τέλος της χρονιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: