Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση σε follower που τη χαρακτήρισε χοντρή

Κοινοποίηση:
barka_danai

Η Δανάη Μπάρκα, έχει δείξει και μέσα από την τηλεόραση και μέσα από τα social media που είναι πολύ ενεργή πως διαθέτει χιούμορ αλλά είναι και ακομπλεξάριστη.
Έτσι, όταν έκανε «κουβεντούλα» με τους ακολούθους της στο instagram, η Δανάη Μπάρκα έδωσε αφοπλιστική απάντηση σε ένα από αυτούς που θέλησαν να την πικάρουν.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δικαιωμα σου κυρια Μπαρκα να τρως ενα ζυγουρι στην καθισια σου, αλλα και δικο μου δικαιωμα οταν σε βλεπω να μου ερχονται στο μυαλο λεξεις οπως “μποθρονα η φακλανα.

  2. Μια φορά και έναν καιρό, κάποιος απέκτησε 40 κιλά μπόνους μετά από συγκεκριμένη φαρμακοθεραπεία που του έσωσε τη ζωή. Πολλοί αρέσκονταν να τον στολίζουν με κάθε λογής κοσμητικά επίθετα, να τον παρομοιάζουν με ζώα και άλλα. Ήξερε πόσες προσπάθειες είχε καταβάλει για να απαλλαγεί από αυτά τα κιλά, ήξερε καλά πόσο είχε στερηθεί, πόσο είχε πεινάσει γι αυτό, χωρίς αποτέλεσμα. Τα λόγια και τα βλέμματα των άλλων πάντα τον πονούσαν. Ήθελε να τους πει ότι θα μπορούσε να τους συμβεί το ίδιο, σε ανύποπτο χρόνο. Κάποιες στιγμές οργής τον προέτρεπαν να τους πει : Και στα δικά σας, και στα παιδιά σας. Το απέτρεπε όμως ο καλός του φίλος, ο καθρέφτης, λέγοντάς του: Όχι, δεν θα το κάνεις. Εσύ είσαι άνθρωπος.

  3. Aς αφησει τις φτηνές πλακιτσες η κυρια. Ειναι ανησυχητικά υπέρβαρη και το ξερει. Με το να το διασκεδάζει , δεν κανει καλο ουτε στην εικονα της ουτε στη κοινωνια. Σε 10 χρονια θα εχει σοβαρα προβληματα υγείας αν συνεχίσει ετσι. Μπορει να μας πει το σκεπτικό πισω απο την προώθηση της παχυσαρκίας? Αυτο δεν ειναι πλακίτσα ουτε για τον εαυτο της ουτε για αυτους που επηρεάζει.
    Της προτείνω να προσγειωθεί, να αφησει τα παιδιάστικα καμώματα του , αυτη ειμαι και μου αρέσω, και να δει εναν ειδικο. Θα επρεπε βεβαιως την ιδια στιγμη να σκεφτει την ευθυνη της απεναντι σε αυτους που απευθύνεται.
    Με ολη την αγαπη μου.

  4. Δεν ειναι ακομπλεξαριστη απλως το παιζει ,δεν μπορει να κανει διαιτα και τρωει σαν ζωο γιαυτο εγινε ετσι…βλεπει και την μαννα της ετσι οπως ειναι…να την δω στα 40 με ζαχαρο χοληστερινες κ.τ.λ που μας κανει την ανετη αντι να παραδεχτει οτι εχει προβλημα…..

  5. Πάλι καλά που δεν την είπε φάλαινα όρκα ή θηλυκό ιπποπόταμο.

  6. Ρε μπάζο, ενοχλήθηκες κιόλας;;; Κόψε τις προβατίνες και τα χοιτινά γιατί σε λίγο θα μοιάζεις με σωσίβιο!

Comments are closed.