Δίνουν νέα διάσταση στο Βέλγιο: «Ξανά εκτός αποστολής ο Φρέι, τον θέλει η ΑΕΚ!»

Κοινοποίηση:
Μίκαελ Φρέι

Νέο δημοσίευμα στο Βέλγιο εμπλέκει τον Μίχαελ Φρέι με την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι ο 28χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στην αποστολή της Αντβέρπ σε δεύτερο σερί παιχνίδι, το αυριανό (18/01), συγκεκριμένα, με την Οστάνδη!
Η ιστοσελίδα «nieuwsblad.be» τονίζει χαρακτηριστικά ότι ο παίκτης «θέλει οπωσδήποτε να φύγει, αλλά η ομάδα του δεν έχει λάβει ούτε μία αξιοπρεπής προσφορά για την πώλησή του». Ο τίτλος του ρεπορτάζ, δε, αναφέρει: «Μίχαελ Φρέι και Αντβέρπ σε τροχιάς σύγκρουσης, ξανά εκτός αποστολής»!
Θυμίζουμε, ο Φρέι είχε πει μετά τον θρίαμβο επί της Γκενκ (0-3, στις 11/01) στο βελγικό Κύπελλο: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι για την Αντβέρπ»! Στη συνέχεια, και για μερικές ημέρες, προπονήθηκε ατομικά, αλλά τη Δευτέρα εμφανίστηκε ξανά ανάμεσα στους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, και αυτό κράτησε για λίγο. Ο Φρέι έμεινε ξανά εκτός αποστολής από τον Μαρκ φαν Μπόμελ και εξακολουθεί να απαιτεί μεταγραφή, αφού δεν θέλει να παίξει άλλο για την ομάδα της Αμβέρσας. Η συμπεριφορά του, μάλιστα, χαρακτηρίζεται από συμπαίκτες ως πολύ αντιεπαγγελματική!
Ωστόσο, συνεχίζει το δημοσίευμα, δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για τον Φρέι αυτή την ώρα. «Σύλλογοι όπως η Σάλκε, η ΑΕΚ και η Βενέτσια παρακολουθούν την περίπτωσή του, όπως και η Σαρλερουά και η Λέουβεν, αλλά προς το παρόν η Αντβέρπ έχει λάβει μόνο προσφορές για δωρεάν ενοικίασή του. Για την Αμβέρσα, μια αποχώρηση δεν αποτελεί επιλογή ούτως ή άλλως και σίγουρα όχι υπό τέτοιες οικονομικές συνθήκες», τονίζεται.
Αθλητικά, κλείνει το ρεπορτάζ, αυτή είναι μια μεγάλη απώλεια για τον Μαρκ φαν Μπόμελ, αφού έχει μείνει μόνο με έναν «καθαρό» επιθετικό διαθέσιμο, τον Βίνσεντ Γιάνσεν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Ελβετός Μίχαελ Φρέι τη φετινή σεζόν σε 23 αγώνες με τη φανέλα της Αντβέρπ έχει σημειώσει 9 γκολ, ενώ έχει πλούσια θητεία σε Γιούνγκ Μπόις, Λιλ, Φενέρμπαχτσε, Νυρεμβέργη και Ζυρίχη.
Ο έμπειρος επιθετικός κατέγραψε τις καλύτερες σεζόν του στην Γιούνγκ Μπόις, όπου σε 133 συμμετοχές σημείωσε 37 γκολ και μοίρασε 20 ασίστ. Πέρυσι με την Αντβέρπ είχε 17 γκολ σε 31 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: