Δίκη Τραμπ: Αυτοπυρπολήθηκε άνδρας έξω από το δικαστήριο

Κοινοποίηση:
usa

Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του του Ντόναλντ Τραμπ. Την είδηση επιβεβαίωσαν στο CNN δύο αστυνομικοί ενώ ακόμα δεν έουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας μπήκε στο πάρκο απέναντι από το δικαστικό μέγαρο, όπου εκδικάζεται η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, πετώντας στον αέρα φέιγ βολάν, όπως είπε αστυνομικός στο CNN.

Στη συνέχεια έβγαλε κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα από το σακίδιό του και αυτοπυρπολήθηκε. Τουλάχιστον ένα άτομο χρησιμοποίησε έναν πυροσβεστήρα και επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας έσπευσε στο σημείο για να παράσχει βοήθεια, σύμφωνα με την Laura Coates του CNN, η οποία αφηγήθηκε τη σκηνή που εκτυλίσσεται μπροστά της έξω από το δικαστήριο.

Οι ερευνητές αναζητούν τώρα τα φυλλάδια που πέταξε στον αέρα ο άγνωστος άνδρας, προκειμένου να διαλευκάνουν τους λόγους που τον οδήγησαν στην κίνηση αυτή. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης είπε στους δημοσιογράφους ότι ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε. Διευκρίνισε ωστόσο, ότι η περιοχή είναι ασφαλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response