Δήμος Πύργου: Επιστολή στον πρωθυπουργό για τις Πανεπιστημιακές Σχολές

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ

Ευρεία σύσκεψη, με θέμα την διεκδίκηση Πανεπιστημιακών Σχολών στο νομό, συγκάλεσε προχθές, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, ο δήμαρχος κ. Τάκης Αντωνακόπουλος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων: οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Παιδείας Γιάννης Αργυρόπουλος και Γιάννης Πλεμμένος, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου κ. Γιάννης Βαρελάς, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πύργου Χρήστος Γιάνναρος, ο καθηγητής Γιώργος Κουρκούτας εκπροσωπώντας τη δημοτική παράταξη «Αναγένεσις», ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύργου Βασίλης Φάμελος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλείας Ξανθούλης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας Χρήστος Γιαννικούλης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πύργου Γιάννης Βένδρας και εκπρόσωπος του Συλλόγου Νέων Καταραχίου.

Η απόφαση που λήφθηκε κατά την διάρκεια της σύσκεψης ήταν να σταλεί επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ζητώντας του ισότιμη μεταχείριση προκειμένου να μην αποκλειστεί η Ηλεία από τον Ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.

Από την σύσκεψη δεν έλειψαν οι «βολές» προς την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικά προς τον Πρύτανη κ. Χρήστο Μπούρα, ενώ από την «φαρέτρα» των επιχειρημάτων δεν έλειψε και αυτή της δημοκρατικότητας της απόφασης.

ilias.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: