Δήμητρα Αλεξανδράκη για το bullying στον 8χρονο αδερφό της: “Τόσο καιρό δεν έκαναν τίποτα, και τώρα που μίλησα θέλουν δικηγόρο”

Κοινοποίηση:
dimitra_alexandraki

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε σε εκπομπή για το  bullying που δέχεται ο 8χρονος ετεροθαλής αδερφός της που ζει στην Κρήτη.

«Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία, έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση. Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram, που κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, βρήκα τους γονείς του παιδιού, δεν γνώριζαν τίποτα και τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, οι οποίοι καλύπτουνε ο ένας τον άλλο γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια για να μην μπαίνει στο πούλμαν. Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε, γιατί αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Λίγη ώρα ωστόσο μετά την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσα από τα instastories αποκάλυψε πως η δασκάλα του σχολείου του αδερφού της απειλεί ότι θα πάει σε δικηγόρο, με αφορμή τα όσα είπε. Παράλληλα ανέφερε πως γονιός συμμαθητή του αδερφού της ζήτησε εξηγήσεις από τη μητέρα της για όσα δήλωσε.

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου που μου είπε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει. Γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο.

Τόσο καιρό για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά κάποια τέτοια κίνηση δεν την κάνατε. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή λέτε και μιλάτε για δικηγόρους, εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε» λέει φανερά εκνευρισμένη στα βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η ίδια έγραψε παράλληλα στην ανάρτησή της: «Αν είναι δυνατόν, έφυγε αυτός ο άνθρωπος να πάει στη δουλειά της μητέρας μου να ζητήσει τον λόγο που δεν ανέφερα ούτε την περιοχή. Σας πειράζει που ακούγεται αλλά δε σας πειράζει αυτό που κάνουν τα παιδιά σας και αντί να τα μαζέψετε τα σιγοντάρετε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπράβο ρε Δήμητρα! Σου βγάζω το καπέλο! Διαπόμπευση τους χρειάζεται κ τίποτα άλλο.

Comments are closed.