Δέσποινα Βανδή: Με ντεκολτέ που κόβει την ανάσα στην αγκαλιά του Μπισμπίκη

Κοινοποίηση:
ΒΑΝΔΗ

H Δέσποινα Βανδή βρέθηκε το βράδυ της Κυριακή στα γενέθλια καλού της φίλου και η εμφάνισή της έκοψε την ανάσα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, πάντα με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο πλευρό της, φόρεσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα με αποκαλυπτικό μπούστο και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στην παρέα της και ο καλός της φίλος Σάββας Σπαθαρίδης με τον οποίο πέρασαν μαζί και μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Πάρο.

Η τραγουδίστρια θα αποτελέσει και φέτος έναν εκ των τεσσάρων κριτών στο εκρηκτικό σόου του Alpha J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Η πιο ατάλαντη, φάλτσα και άφωνη τραγουδίστρια της γενιάς της. Είχε βέβαια τα κονέ και χώθηκε στις κλίκες της δισκογραφίας. Θα έπρεπε να είχε τελειώσει η καριέρα της απ’ το 2000 (και πολύ είπα).

  2. ΑΜΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 20-25 ΕΤΩΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ.
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

  3. Ρε το γερομπισμπίκη ονομα και πραμα δλδ

  4. Ρε τον μπισμπιγκι χαχα και την χαρχαλω χωρίς σχόλια μόνο να τους αναφέρεις φτάνει….!!!!!!!!!

  5. Για τη δουλειά που τη θέλουμε είναι ότι πρέπει.

  6. έχω μια τρόμπα στο αμάξι

  7. θα ηθελα να σας δω ολους εσας τους τραγικους που γραφετε με μισος για μια γυναικα. Θα ηθελα να δω την μιζερια σας και το πως ειναι τα σπιτια σας. θα ηθελα να δω τις φωτογραφιες σας στα σοσιαλ με τα ασπρα σας γενια και το λιπος στην μουρη σας βλεπωντας μονο τσοντες με μικρουλες που δεν θα μπορεσετε ποτε να εχετε γιατι μεχρι εκει μπορειτε.

    ουστ κωλοελληνες

  8. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗ?ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ?

  9. Αυτη ξαμωραθηκε τελειως.την βαρεσε η κλιμακτηριος στο κεφαλι.εχει σαλεψει τελειως η γυναικα.το παιζει παιδουλα και σεξουλιαρα.κριμα.την ειχα για σοβαρη καποτε.

Comments are closed.