Δέλτα Έβρου: Διάσωση-θρίλερ 17 Τούρκων που ζητούν πολιτικό άσυλο

Κοινοποίηση:
evros

Διάσωση θρίλερ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες 17 Τούρκων που ζητούν πολιτικό άσυλο μια και είναι προσκείμενοι στο κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν και διώκονται στην χώρα τους, είχαμε πριν λίγο από την Αστυνομία.

Πρόκειται για 8 άνδρες, 4 γυναίκες και 5 παιδιά και 4 γυναίκες, που πέρασαν το μεσημέρι τα σύνορα στο Δέλτα του ποταμού Έβρου στην περιοχή Νεραϊδότοπος, προκειμένου να ζητήσουν πολιτικό άσυλο γιατί κινδυνεύουν στην χώρα τους. Όμως εγκλωβίστηκαν στην περιοχή και ενημέρωσαν με διάφορους τρόπους δημοσιεύοντας την παρουσία τους εκεί, προκειμένου να υπάρξει διάσωση τους, γιατί ήταν αποκλεισμένοι.

Στην Αστυνομία της περιοχής Φερών σήμανε συναγερμός, αφού η περιοχή και οι συνθήκες που επικρατούσαν εκεί δημιουργούν πολλά προβλήματα για τον εντοπισμό. Στο σημείο που είχαν δώσει στίγμα ότι βρίσκονται, πήγαν οι αστυνομικοί και δεν τους βρήκαν, αλλά τελικά και μετά από πολύωρη αναζήτηση εντοπίστηκαν. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε νέα βάρκα για να οδηγηθούν με ασφάλεια, αφού αυτή που είχαν έρθει από την Τουρκία είχε καταστραφεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: