ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: “Βρείτε το σίδερο και θα διαπιστώσετε την αλήθεια”

Κοινοποίηση:
foititria_vraxia

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε βάναυσα η άτυχη κοπέλα, εντοπίστηκαν αποτυπώματα αλλά, το κυριότερο, ίχνη DNA. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές τόσο τα αποτυπώματα όσο και το γενετικό υλικό ανήκουν στον 19χρονο Αλβανό κατηγορούμενο.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η αναφορά για την εύρεση γενετικού υλικού του 19χρονου στο “φονικό” σίδερο εμπεριέχεται στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, που διαβιβάσθηκε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, το οποίο χειρίστηκε προανακριτικά την υπόθεση.

“Βρείτε το σίδερο και θα διαπιστώσετε την αλήθεια”
Οι έρευνες για το φονικό σίδερο, ξεκίνησαν μετά την κατάθεση που έδωσε ο 21χρονος Ροδίτης. Κάποια στιγμή είπε στους αστυνομικούς, πως όταν βρεθεί το σίδερο, θα φανεί από τα αποτυπώματα πως εκείνος δεν είχε εμπλοκή. Στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης ενώπιον της ανακρίτριας, ο Ροδίτης είχε πει πως εκείνος καθάρισε και αυτός (ο 19χρονος) πήγε να πετάξει τα πράγματα.

Κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται ότι χτύπησε την Ελένη Τοπαλούδη με το σίδερο. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλον. Και οι δύο δηλώνουν ότι παρασύρθηκαν χωρίς να καταλάβουν τις προθέσεις του άλλου και βρέθηκαν μπλεγμένοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: