«ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΔΟΞΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΔ – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1111

TI NA ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης εξέπληξε τους πάντες, όταν έγινε γνωστό πως δωρίζει στις Ένοπλες Δυνάμεις 23 εκατομμύρια και 60 αποβατικά σκάφη. Δηλαδή όλη του την περιουσία.

Ο ίδιος ανέφερε πως επιθυμεί να φύγει από τη ζωή όπως ακριβώς ξεκίνησε, ξυπόλητος.

Όμως γιατί αποφάσισε να δωρίσει όλο το βιός του στις Ένοπλες Δυνάμεις; «Ο πιο σπουδαίος για μένα είναι ο πατριώτης. Όχι εκείνος που έχει λεφτά, όχι εκείνος που έχει τιμητικές διακρίσεις! Δίχως πατρίδα, ούτε ο πλούτος, ούτε η δόξα ούτε οι χαρές υπάρχουν» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κος Τσούνης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιούνιο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επέδωσε ξίφος στον Υποστράτηγο επί τιμή (Υπτγο ε.τ.) Ιάκωβο Τσούνη, για την αναγνώριση των διακεκριμένων υπηρεσιών του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δωρεά Ένοπλες Δυνάμεις

Δείτε τι είπε ο ίδιος ο 97χρονος εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης:


Πηγή: skai.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Mολις μας την ξαναπεσουν οι τουρκοι να του δειξουμε της ανεκαινησεις κτιρων τα μουσεια και τι εκλησιες και σε οτι αλο αναλοσιμο ξοδευτικαν τα 23 εκ θα το ξανασκεφτουν παρα πολυ πριν ξανα κανουν παραβιαση

  2. Kαλημερα.

    Λαθος αποφαση.
    Εδωσε τα λεφτά του σε κλεφτες/προδοτες. Οχι στην πατριδα..
    Καλυτερα να πηγαινε στον Εβρο, και να εδεινε στα Ταγματα Εθνοφυλακης του Νομου.
    1. Τα καλυτερα αρβυλα.
    2. Στολες Multicam.
    3. Αλεξίσφαιρα γιλέκα.
    4. Εξαρτίσεις μάχης.
    5. Κράνη κεβλαρ.
    6. Οπτικά σκοπευτικά για τα G3 τους…

    Έτσι θα βοηθούσε την πατρίδα. και θα έφτιαχνε ενα μοντέλο στρατιωτικών δυνάμεων με ανθρώπους που δίνουν τα πάντα για την πατρίδα, ανιδιοτελώς, όπως αυτός..!!!!!
    ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΥΠΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ,ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1974..!!!!!!

  3. Ο ΦΛΩΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ..
    ΠΙΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ .

  4. Τέτοιο λαμπρό παράδειγμα πατριώτη και φιλάνθρωπου έχουμε πολλά χρόνια να ακούσουμε και να δούμε. Μετά μεγάλης χαράς διαπιστώνω ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων χαιρέτησε μεθ΄υποκλίσεως και θαυμασμού τις πράξεις αυτού του υπέροχου ΄Ελληνα. Και οι καχύποπτοι και είρωνες εξαφανίστηκαν γιατί δεν τους έπαιρνε άλλο. Διερωτούμαι οι υπόλοιποι Έλληνες εφοπλιστές με πολύ μεγαλύτερο πλούτο τι ένοιωσαν, τι αισθάνθηκαν από την πράξη αυτή;

  5. ρε λαμογια πολιτικοι εσεις θα δωσεται κατι για την πατριδα η μονο θα κλεβεται

  6. Η μαντο Μαυρογένους έδωσε όλη την περιουσία της για την απελευθέρωση της πατρίδας Ελλάδας από το οθωμανικό ζυγό και τα πολιτικά λαμόγια της εποχής ίδια με τα σημερινά. Έλαβε την αχαριστία σε μεγάλο βαθμό και πέθανε μόνη καί ξεχασμένη… Αυτή είναι η Ελλάδα με τούς πουσταραδες ελληνοραγιαδες τουρκοσπορους που μαγαρίζουν κάθε τι καλό.

  7. Δεν πρόσφερε απλώς την περιουσία του…έδωσε ένα δυνατό μύνημα και μια δυνατή χείρα βοηθείας καθαρά στον ελληνικό στρατό…το θέμα είναι αν μπορούν να κρατήσουν μακρυά τους πολιτικούς από αυτή την υπέρτατη δωρεά και να την αξιοποιήσουν ανάλογα…. όμως…πολύ φοβάμαι…η εμπιστοσύνη και για τις ελληνικές δυνάμεις χάθηκε…το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει… και… μάλλον βρωμησε….

  8. Αυτή η είδηση ακούστηκε ελάχιστα στα κανάλια.

  9. ….ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ???

  10. ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΟΥΝ.

  11. Οταν οι Ελληνες ψηφιζουν Νεοταξικα σκουπιδια (Νδ Συριζα Κιναλ ΚΚΕ Μερα 25 και ενας τσαρλατανος ειναι στη Βουλη)που σκοπο εχουν την διαλυση της πατριδας τι νοημα εχει να τα δωρισεις στην πατριδα?

  12. Μακαρι να πηγαινανε εστω και τα μισα …ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΟΟΟΟ,,,,ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΡΙΒΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

  13. Δεν αξίζει να δώσουν το όνομα του σε κάποιον δρόμο ή μόνο του Φύσσα?

    1. Εδώ έχουν δώσει το όνομα του προδότη, απάτριδος και σφαγέα κομμουνιστή Βελουχιώτη σε πλατείες. Ο Φύσσας σε πείραξε;

  14. Μεγάλη απερισκεψία. Αν ήθελε να κάνει καλό να τα δώριζε σε φτωχούς. Ετσι άλλοι θα τα αρπάξουν

  15. Με την προδοτική οικογένεια Μητσοτάκη να ξεχνά τους ήρωες των νησιών Ίμια, τη μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, είναι καθαρό αεράκι να διαβάσει μια ιστορία για έναν σύγχρονο Έλληνα πατριώτη. Κύριε Τσούνη, έχετε κάνει όλους μας περήφανους.

  16. Κι όμως υπάρχουν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που δεν λογαριάζουν τον ιδρώτα τους κ το αίμα τους.
    Έγραψε ιστορία ο ευεργέτης Ιάκωβος,έβαλε τα γυαλιά σε πάρα πολλούς φραγκατους εφοπλιστές και μη.

  17. Συμφωνώ μαζί σου κ. Τσουνη αλλά υπάρχουν τουλάχιστον 9.000.000 “Έλληνες” που διαφωνούν…

  18. Μπράβο του. Οι ελεεινοί πολιτικοί κοιτάνε μόνο να πλουτίζουν από το λαό. Άξιος για παραδειγματισμο.

  19. Κυριε Ιακωβε σας εχω γνωρισει προσωπικα, σας σεβομαι, σας εκτιμω, θα διαδιδω το ονομα σας για τα καλα που εχετε κανει για μενα προσωπικα και για ολους τους Ελληνες. Συγχαρητηρια ειστε παραδειγμα Ελληνα. Ευχαριστουμε για ολα.

  20. ΑΞΙΟΣ

    ΑΛΛΆ ΆΛΛΟΙ: Μετά την κατάργηση της κατα παρέκκλιση εκτός σχεδίου δόμησης (στα <από 4στρ.) , άρχισαν να αναρτώνται οι Δασικοί Χάρτες της Χώρας !
    Τελικά όντως υπάρχει γραμμή να πολεμηθεί ο Νατιβισμός
    να πολεμηθεί το Ελληνικό Έθνος από όλες τις μεριές .
    Κάνουν δάσος όλη τη χώρα και ουσιαστικά αρπάζουν την περιουσία του Έλληνα !!!

  21. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ !
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!
    ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ,ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ,
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ , ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ…
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΑΚΩΒΟ….
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ
    ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ,ΕΝΩΠΙΟΝ
    ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ……..

  22. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΩΡΟ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΠΑΡΙ .

  23. ε ρε με τοσα λεφτα θα φτιαξει ο στρατος ωραια χοτσποτ για τους λαθρο και το κυριοτερο θα εχει να τους μαγειρευει καλα χωρις περικοπες

  24. Ευτυχώς που υπαρχουν ακόμη Έλληνες γιατι έχουμε πήξει με τους Γερμανοκίνητους ΚΟΥΛΗΔΕΣ, και ΕΛΙΑΜΕΠΙΔΕΣ…οι οποίοι τα δίνουν όλα στον ΕΧΘΡΟ

  25. Υποκλίνομαι σε τέτοιους ανθρώπους !!!!εχει τα αρχ@δια να βγάλει λεφτά… να τα δώσει … να τα πετάξει …. μακάρι να είχαμε πολιτικούς τέτοιους …. που μόνο να βγάλουν κοιτούν …. ερήμην του λαού …..

  26. Τον ακούσαμε!
    Άξιος Πατριώτης!
    Και φιλάνθρωπος!

  27. “Ο Σωκράτης θεωρεί την Πατρίδα ως το υπέρτατον αγαθόν για τον άνθρωπο: «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσιν». Δηλαδή: Από τη μητέρα και τον πατέρα και όλους τους άλλους προγόνους, η πατρίδα είναι πράγμα πολυτιμότερο και σεβαστότερο και αγιότερο και ανώτερο και κατά τη γνώμη των θεών και κατά τη γνώμη των ανθρώπων που έχουν φρόνηση. [Σωκράτης (Πλάτωνος Κρίτων, 51α, 51β)].”

Comments are closed.