ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ “ΠΙΟΝΙ”!!! Ο Μπάιντεν είναι εγκεφαλικά νεκρός. Έρχεται η Χίλαρι Κλίντον;

Κοινοποίηση:
vwsvww

Ο Μοχάμεντ Άλι είπε: “Δεν είναι καυχησιολογία, αν μπορείς να το υποστηρίξεις”. Συγχωρέστε με λοιπόν που καυχιέμαι, αλλά στα σχεδόν έξι χρόνια που εργάζομαι ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός οικοδεσπότης σε εθνικό επίπεδο, οι προβλέψεις μου ήταν αξιοσημείωτα ακριβείς. Δεν είμαι τέλειος, αλλά είμαι κοντά στο 0,990. Είναι το καλύτερο ρεκόρ από οποιονδήποτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σχεδόν όλα όσα έχω προβλέψει έχουν επαληθευτεί – συμπεριλαμβανομένων των κλεμμένων εκλογών που βασίζονται σε ψηφοφορία με αλληλογραφία χωρίς ταυτότητα ψηφοφόρου- μιας κομμουνιστικής κατάληψης των ΗΠΑ που βασίζεται σε λουκέτα, εντολές του Covid και ανοιχτά σύνορα- και του Joe Biden που είναι μια εγκεφαλικά νεκρή μαριονέτα με άνοια.

Είχα ήδη προειδοποιήσει στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο Newsmax για την σαφώς μειωμένη διανοητική ικανότητα του Μπάιντεν ήδη από το 2019 και στις αρχές του 2020. Είναι όλα καταγεγραμμένα σε κασέτα.

Προειδοποίησα κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2020 ότι ο Μπάιντεν και η εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν ανήκουν στην Κίνα και στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Προέβλεψα επίσης ότι αυτή η κομμουνιστική κατάληψη και η σκόπιμη καταστροφή της Αμερικής, της αμερικανικής εξαιρετικότητας, του καπιταλισμού, της αμερικανικής μεσαίας τάξης και των ιουδαιοχριστιανικών αξιών ήταν όλα σχεδιασμένα, συντονισμένα και υλοποιημένα από έναν συνδυασμό του Μπαράκ Ομπάμα, του κομμουνιστή δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος και του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.
Όλα αυτά συμβαίνουν ξεκάθαρα μπροστά στα μάτια μας.

Γι’ αυτό, θα κάνω άλλη μια συγκλονιστική πρόβλεψη. Οι Δημοκρατικοί (δηλαδή το κόμμα των ριζοσπαστών, παρανοϊκών, μισητών, σοσιαλιστών, μαρξιστών και κομμουνιστών) ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν τη Χίλαρι Κλίντον ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μπορεί να αναρωτηθείτε: “Πώς θα το κάνουν αυτό;”. Η απάντηση είναι απλή.

Ο Μπάιντεν έχει τελειώσει. Εξυπηρέτησε τον χρήσιμο σκοπό του. Παρείχε ένα λευκό, έμπειρο, παππούδικο, δήθεν “μετριοπαθές” πρόσωπο για να υπηρετήσει στην κορυφή του προεδρικού ψηφοδελτίου. Η απάτη με τα επιστολικά ψηφοδέλτια έφερε τους Δημοκρατικούς στο 90% του δρόμου για τη νοθεία και την κλοπή των εκλογών του 2020. Και το αφήγημα του Μπάιντεν ως “λευκού μετριοπαθούς παππού” έκανε τα υπόλοιπα – ξεγέλασε ακριβώς αρκετούς ανίδεους και αφελείς ψηφοφόρους σε μια χούφτα πολιτείες που έδιναν μάχη για να τελειώσει η δουλειά.

Αλλά το παιχνίδι τελείωσε. Η αποδοχή του Μπάιντεν βρίσκεται τώρα στο αδιανόητο ποσοστό του 30%. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κανέναν άλλο στο πλευρό του παρά μόνο φίλους, οικογένεια, βοηθούς στην προεκλογική εκστρατεία, Δημοκρατικούς που πίνουν Kool-Aid, εθισμένους στην πρόνοιακά επιδόματα και παράνομους αλλοδαπούς.

Όλοι όσοι έχουν μυαλό, που δεν είναι τυφλοί, κουφοί ή πραγματικά κουφοί, καταλαβαίνουν τώρα ότι ο Μπάιντεν είναι εγκεφαλικά νεκρός. Δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την καθημερινή μείωση της ικανότητας του Μπάιντεν να σκέφτεται και να επικοινωνεί. Οι Δημοκρατικοί χειριστές της μαριονέτας δεν έχουν πια άλλη επιλογή από το να πετάξουν τον παππού από το τρένο.

Οι μέρες του Μπάιντεν είναι μετρημένες, πριν αναγκαστεί να παραιτηθεί, αφού παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να κάνει πια τη δουλειά του λόγω της ραγδαία εξελισσόμενης άνοιας.

Ο Μπάιντεν είναι τόσο καλός όσο και χαμένος. Σε αυτό το σημείο, είναι μόνο θέμα του “πότε”.

Αυτό θα κάνει την Κάμαλα πρόεδρο. Όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Είναι η πιο βαθιά ελαττωματική, περιφρονημένη και αντιδημοφιλής αντιπρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής, και ίσως και στην ιστορία του κόσμου. Το 28% της αποδοχής της κάνει τον Μπάιντεν να φαίνεται δημοφιλής.

Το πρόβλημα της Κάμαλα είναι ότι κανείς δεν τη συμπαθεί. Ούτε στους άνδρες, ούτε στις γυναίκες, ούτε στους λευκούς, ούτε στους μαύρους. Είναι ένα ατάλαντο άδειο κουστούμι, με ένα κακό, τρελό γέλιο, που βιδώθηκε για να φτάσει στην κορυφή (πάνω από τον παντρεμένο Γουίλι Μπράουν). Συνήθως οι γυναίκες υποστηρίζουν τους Δημοκρατικούς με μεγάλη διαφορά. Όχι αυτή τη φορά. Οι γυναίκες μισούν τις ατάλαντες γυναίκες που πηδάνε για να φτάσουν στην κορυφή. Έτσι, οι Δημοκρατικοί έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα. Όλοι μισούν την Κάμαλα.

Η Κάμαλα πρέπει να φύγει

Εδώ είναι η κρυστάλλινη σφαίρα μου. Οι Δημοκρατικοί θα απαιτήσουν την παραίτηση της Κάμαλα Χάρις. Θα επικαλεστεί “προσωπικούς λόγους” ή “οικογενειακά θέματα”.

Τότε διεφθαρμένοι Δημοκρατικοί δισεκατομμυριούχοι δωρητές θα της δώσουν μια έπαυλη 25 εκατομμυρίων δολαρίων για να αποσυρθεί. Δεν θα ξανακούσετε ποτέ για την Κάμαλα.

Πηγή: theflagreport.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: