ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΡΕΙ… ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ «ΚΟΡΛΕΟΝΕ», ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ CIA – NATO, ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ . ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΙΚΕΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

Κοινοποίηση:
exofyllo23-8

teaser23-8

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

efimerida-banner500

 Στο ΦΥΛΛΟ της TΡΙΤΗΣ 23-8, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo23-8

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Hand with pen tied with rope, depicting the idea of freedom of the press or freedom of expression
Hand with pen tied with rope, depicting the idea of freedom of the press or freedom of expression

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free- press- no compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οχι και Πατριωτης ο Ντουγκιν!!!!Ευρασιατιστης ειναι που πιστευει στην συνυπαρξη Ορθοδοξων Χριστιανων με Μουσουλμανους (Τουρκους, Ιρανους, Τσετσενους) εναντια σε Χριστιανους Καθολικους και Χριστιανους Προτεσταντες, τα ιδια που πιστευαν και οι σκατομυαλοι παπαδες το 1453 με αποτελεσμα το εθνος να φορτωθει για 400 χρονια τους Τουρκαλαδες.

    1. Ας ξεστραβωθούμε να κυττάξουμε και τις σκοπιολάγνες κορώνες που εκστόμιζε επί γκρούεφσκι, που θα τον συμπονέσουμε κιόλας…

  2. Ενώ ο Ντούγκιν είναι ο ορισμός του δημοκράτη. Τα ήθελε και τα έπαθε.

  3. Νέα Δημοσκόπηση τρόμου που δεν θα την βγάλουν (αλλά θα βγάλουν μία ψεύτικη στη θέση της), παρουσιάζει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κάτω του 20%. Θα παρουσιάσουν Δημοσκόπηση ( ΣΚΑΙ-STAR Κ.Λ.Π.) όπου θα παρουσιάζει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ποσοστό 33 – 34% πρώτη. Μην Τους Πιστέψετε!!! Όταν έχεις κολλητό φίλο που δουλεύει σε ένα από τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια είσαι ένα βήμα μπροστά στην ενημέρωση από τους άλλους.

  4. O Χριστός είπε:
    Μάχαιραν έδωσες Μαχαιρα θα λάβεις

    1. Τι είστε!!
      Αντιστρέψετε την είδηση.
      Αποτέλεσμα του διαλογισμού είναι;;
      Eχετε πολλή πλάκα

Comments are closed.