ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ! Λουκάνικα από σκουλίκια και παγωτά εντόμων σύντομα στο πιάτο σας

Κοινοποίηση:
tha.trome_.loukanika.apo_.skoulikia.kai_.pagota.entomon.sto_.eggis_.mellon-800x378

Θα τρώγατε παγωτό εντόμων; Οι επιστήμονες αναπτύσσουν τρόφιμα βασισμένα σε έντομα για βιώσιμη γεωργία.

 

Θα φάμε τα λουκάνικα και τα παγωτά εντόμων στο εγγύς μέλλον;

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που φαίνονται περίεργα σε πολλούς ανθρώπους αλλά είναι ιδιαίτερα διαφορετικά σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Αυτό δεν είναι κακό, καθώς πολλές από αυτές τις κουζίνες προέκυψαν ως απάντηση σε πραγματικές πολιτιστικές πεποιθήσεις, πρακτικές ή άλλες καταστάσεις. Ωστόσο, δεν είναι καλό όταν ορισμένα τρόφιμα είναι είτε ανήθικα είτε είναι πολύ παράξενα, αλλά επιτίθενται σε μια ομάδα για μια πιο κακόβουλη ατζέντα όπως η ευγονική.

Ήταν μια μακρόχρονη γραμμή που η ανθρώπινη φυλή πρέπει να ενεργήσει για να «σώσει τον πλανήτη». Μερικοί επιστήμονες εργάζονται σε αυτό κάνοντας «λουκάνικα» για κατανάλωση από τον άνθρωπο για να χρησιμοποιήσουν λιγότερα ζώα στην κατανάλωση κρέατος σύμφωνα με μια έκθεση:

Ένα χοτ-ντογκ, παρακαλώ – από σκουλήκια «.

Οι επιστήμονες τροφίμων στο Πανεπιστήμιο Queensland στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας ενσωματώνουν έντομα όπως τα βακαλάκια και οι ακρίδες σε μια ποικιλία ειδικών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του λουκάνικου, καθώς και τη διαμόρφωση βιώσιμων ζωοτροφών με βάση τα έντομα για τα ίδια τα ζώα.

Για πολλά εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο είναι ένα γνωστό μέρος της δίαιτας ». Ζητά επίσης μια« συνολική επανεξέταση του τι μπορεί να αποτελέσει υγιεινή, θρεπτική και ασφαλή τροφή για όλους ».

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: