ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ! Απίστευτη ανάρτηση Πολάκη κατά του Γιάννη Στουρνάρα: “ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ”

Κοινοποίηση:
πολακης

Με ύφος που δεν συνάδει με τον θεσμικό ρόλο Υπουργού, ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε μέσω Facebook καλώντας τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να παραιτηθεί, καθώς αύριο η Ελλάδα βγαίνει από τα Μνημόνια και κατά συνέπεια δεν τον… χρειάζεται.

Ειδικότερα, με αφορμή τις κατά καιρούς δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα για την πορεία της οικονομίας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδα ότι… υπονόμευε (γενικώς) και ότι ανήκει «στο σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα». Έτσι ο Παύλος Πολάκης καλεί τον Γιάννη Στουρνάρα να παραιτηθεί καθώς αύριο η Ελλάδα βγαίνει από τα Μνημόνια και δεν χρειάζεται «ούτε τις προβλέψεις του ούτε τις συμβουλές του !!»

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει τα εξής:

«ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!!!
Μια και σημερα όσο και αν στενοχωριέσαι ..
Δεν χρειαζόμαστε ούτε τις προβλέψεις σου ούτε τις συμβουλές σου !!
Η μοναδική σου προσφορά σε αυτή τη χώρα πλέον ,ειναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ …
Ανήκεις στο σύστημα που χρεωκόπησε τη χώρα ,στο σύστημα που την έβαλε στα μνημόνια και κατακρεούργησε μισθούς και δικαιώματα ,ενώ η ελίτ και Συ μαζί πλούτιζε ….
Αρκετά υπονομευσες ,ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ …»

Πάντως είναι γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης την τελευταία εβδομάδα μετράει μέρα, μέρα την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια. Σε προγενέστερη ανάρτησή του είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!
Παει και αυτή η διαστρέβλωση απο τα χαλκεία δεξιάς-Ακροδεξιάς ….
Φάτε τα σκωτια σας,4 και σημερα !!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: