ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Οι Τούρκοι φτιάχνουν καμικάζι drone που θα εκτοξεύεται από τα τουρκικά Βayraktar

Κοινοποίηση:
KAGEM-840x504

Οι Τούρκοι φτιάχνουν τα καμικάζι drone KAGEM που θα εκτοξεύονται από τα τουρκικά Βayraktar και AKINCI.

Η τουρκική BAYKAR, κατασκευαστής των Bayraktar TB2, AKINCI και KIZILELMA αναπτύσσει το καμικάζι drone KAGEM το οποίο θα εκτοξεύεται από τα τουρκικά UAV.

«Το KAGEM εμφανίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αμυντικής Βιομηχανίας IDEX 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων», γράφει το τουρκικο αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Συγκεκριμένα στο φυλλάδιο των AKINCI UAV που εκτέθηκε στην έκθεση από την BAYKAR, φάνηκε ότι στο τμήμα πυρομαχικών υπήρχε ένα προϊόν με την ονομασία «KAGEM».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε το SavunmaSanayiST.com το KAGEM αναπτύχθηκε από την BAYKAR, είναι ένα «μη επανδρωμένο αεροσκάφος καμικάζι» που εκτοξεύεται από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Τα KAGEM θα εκτοξεύονται από ένα AKINCI ή ένα Bayraktar TB2 ενώ αυτά βρίσκονται στον αέρα και αφού φτάνουν στον στόχο τους θα αυτοπυροδοτούνται.

Η εμβέλεια των KAGEM παραμένει ασαφής ωστόσο, σύμφωνα με τους Τούρκους, υπολογίζεται ότι θα έχουν αυτονομία 50-60 χιλιομέτρων.

ΠΗΓΗ: geostratigika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: