ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ” ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΑ ΠΑΤΣΗ;; ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ, ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ, ΠΟΥ ΤΑΪΖΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ, Ε ΛΑΜΟΓΙΑ

Κοινοποίηση:
5ee2480b825e635ec423cf32

Για να γνωρίζουμε ποια είναι τα λαμόγια της ΝΔ που μας κυβερνάνε.

Από ένα μικρό χωριό των Γρεβενών κατάγεται ο μέχρι πριν από λίγη ώρα βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης για τον οποίο μιλάει σήμερα όλη η Ελλάδα μετά την διαγραφή του καθώς αγόραζε κόκκινα δάνεια.

Ο ίδιος ο Ανδρέας Πάτσης μιλάει με αγάπη για το χωριό, όπου έζησαν οι παππούδες του και ο πατέρας μου. Στο βιογραφικό του για τις εκλογές ο ίδιος ανέφερε: «Τα Γρεβενά είναι η πατρίδα μου και η αγάπη για τον τόπο μου είναι ο λόγος που είμαι υποψήφιος».

Ο Ανδρέας Πάτσης είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και ο ίδιος αναφέρει ότι δημιούργησε επιχειρήσεις που προσφέρουν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρηματικό και επενδυτικό επίπεδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κύπρο και Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Πάτσης αγόρασε κόκκινα δάνεια 62 εκατομμυρίων ευρώ στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ. Χρήματα που δεν μπορεί να δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες του.

Επίσης  φέρεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη, μέσω ΕΛΤΑ, πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές.

Ο Παύλος Πολάκης σε μακροσκελή ανάρτησή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: 

Είναι παράνομα ιδιοκτήτης τριών offshore εταιρειών και συνεργάζεται με εσωχώριες εταιρείες αγοράζοντας κόκκινα δάνεια.

Πήρε από τα ΕΛΤΑ με απευθείας ανάθεση συνολικά 1.019.222,81 ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια (δηλαδή κατά μέσο όρο 42.467€ τον μήνα) για “αέρα” νομικές υπηρεσίες.

Ο γάμος του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα κουμπαριλίκια με τον Πέτσα.

Τάϊζαν τα ΜΜΕ με χρήμα για να γράφουν διθυράμβους για τους μαυραγορίτες.

Το 2020 ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου παντρεύτηκε την δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά και ο γάμος τους είχε γίνει στην Κηφισιά και είχε κάνει αίσθηση. Έγινε στην Κηφισιά, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, με κουμπάρους τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τη σύζυγό του, στενή φίλη της νύφης, Βασιλική Τσόγκα.

Η Βίκυ Παπαλουκά με τον Ανδρέα Πάτση γνωρίστηκαν το 2018 όταν ο δικηγόρος ετοιμαζόταν να κατέβει για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής διεκδικώντας την έδρα της εκλογικής περιφέρειας των Γρεβενών.

Η Βίκυ Παπαλουκά, έγινε ευρέως γνωστή όταν προσελήφθη στην ΕΡΤ παρουσιάζοντας την εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

 

 

 5ee2480b825e635ec423cf32

Καμαρώστε Πέτσα –  Πάτση μαζί, και τον Δημάρχο Γρεβενών κ. Γ. Δασταμάνη να κάνουν δηλώσεις αμέσως μετά τη συνάντηση τους

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΊΣ ΤΙΠΟΤΑ;;

ΛΑΜΟΓΙΑ, Ε ΛΑΜΟΓΙΑ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Ρε εδώ ο άλλος πρώτη μέρα της θητείας του ως πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά την ΕΥΠ, ξέσπασε σκάνδαλο μεγατόνων με παράνομες υποκλοπές και απλά δεν έγινε τίποτα και δεν ακούστηκε και τίποτα πέρα από τα μη συστημικά ΜΜΕ.
    Περιμένετε τώρα να συμβεί;;; Γελάνε και τα τσιμέντα. Τους ψηφίζετε νεοέλληνες με χέρια και με ποδια καλά να πάθετε.

  2. Ότι έγινε με την εταιρεία του σιουφα και των παιδιών του άλλο τόσο θα γίνει και με αυτόν, ναχαμε να λέγαμε. Έτσι και τα παιδιά του αρχικλέφτη πολιτικού σιουφα ακόμα ξεζουμιζουν τους ελληνες. Όλοι η πολιτική απατεώνες έχουν πάρει όλα τα δάνεια για ψίχουλα και ξεζουμιζουν τους Έλληνες πολίτες!?!!

  3. Μήπως παίζει να πληρώσει κανείς μπαταχτσης τό δάνειο του γιατί χρωστάνε στις τράπεζες πάνω από 100δισ.ευρω και άλλα τόσα στην εφορία;Αν τά είχε αυτά τό κράτος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.Εμεις που δεν απολαύσαμε δάνεια καί πληρώνουμε πάντα τα χρέη μας μάλλον ήμασταν μ*λ*κες.Οι αριστεροί χόρευαν και λέγαν δεν πληρώνω καί πληρώνουμε πάντα οι υπόλοιποι μλκες.

  4. Πραγματικά ότι Και να γράψουμε είναι λίγο, αλήθεια δεν ξέρω τι πραγματικά είναι χειρότερο στην πατρίδα μας ή ΧΟΎΝΤΑ των συνταματαρχων ‘η Χούντα της Δημοκρατίας ο Θεός να την κάνει διότι ας μην γελειωμαστε ζουμε σέ μια ΧΟΎΝΤΑ ολιγαρχων, πολιτικών, λαμογιων, κλεφτών αλλά και απληστων που ο μόνος θεός που έχουν ειναι το €€€€€€ τίποτα άλλο,αυτοί πλουτίζουν ο κοσμάκης υποφέρει. Κανένας σεβασμός για τον άνθρωπο να μας χέρομαστε!!!
    ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!!!

  5. Οι μαλακες είμαστε οι άντρες που καθόμαστε και μας γαμανε τα σπιτια αυτά τα αρχιδια τα τσουτσεκια και δεν παίρνουμε όπλα να τους καθαρίσουμε!

  6. Ο άνθρωπος εκμεταλλεύθηκε το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση-χάρισμα κόκκινων δανείων και που συνέχισε η ΝΔ γιατί τα χρήματα είναι πάρα πολλά, εύκολα και αβίαστα. Όπως καταλάβατε, χοντρά λεφτά δε γίνονται με δουλειά. Όπως καταλάβατε η πολιτική είναι μπίζνα. Και φυσικά θα καταλάβατε πως αν είναι να κονομίσουν ακόμα και 1 ευρώ ας πεθάνει ο οποιοσδήποτε. Είναι εκεί, και θα συνεχίσουν να είναι γιατί δεν κουνιέται φύλλο. (νέο)Έλληνες και αγώνες δεν πάνε μαζί.

  7. Γιομισαμε αδερφια μεγαλα τζακια μηζυθροπετσατα! …..Δημοκρατια της μασας!
    Μπραβο κ.Χιο εξαιρετικη δουλεια !

  8. Στην κατοχή οι μαυραγορίτες της Νουδούλας θα έκαναν χρυσές δουλειές.
    Τους έδωσαν τεχνογνωσία οι παππούδες τους οι δοσίλογοι και οι μαυραγορίτες.
    Όποιος συνεχίζει να στηρίζει τη συμμορία Νουδούλα είναι είτε βαλτός και κομματόσκυλο είτε ηλίθιος.

  9. Εγκληματικη οργανωση:Νεα δημοκρατια ή Νεα παιδεραστία ή Νεα τρομοκρατία ή Νεα πλουτοκρατία ή Νεα……Οτι βάλεις,πάει..!Φτου σας προδότες που τους ψηφίσατε!!!!

  10. Εν τω μεταξυ,ολες οι τραπεζες,που ανακεφαλαιωσαμε εμεις οι μαλακες,εχουν ξεπουλησει τα κοκκινα δανεια στο 7-8% της αξιας τους,χωρις πρωτα να διαπραγματευτουν με τους δανειοληπτες[που θα μπορουσαν να το ξοφλησουν με ενα 20-25%]χανοντας πολλα χρηματα.Μιλαμε φια χοντρη κομπινα.[η t-Bank του Τ.Τ.ειναι εξαιρεση,το ξοφλησα στο 17%]

  11. Ο πατέρας του γεννήθηκε στο χωριό, ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
    Να αναφέρει και την καταγωγή της μητέρας του.

  12. Σφαίρα στο κεφάλι και πέταμα σε κανένα ρέμα!
    Ούτε και στα σκουπίδια θα τα λερώσει!

  13. Και εγώ μέσω του λογαριασμού ρεύματος ταΐζω το σκουπιδαριό που χώνουν στην ερτ για να αράζει. Και κάθε φορά που γράφω για το Δημόσιο εδώ, μου κόβουν τα σχόλια. Και οι βουλευτές Δ.Υ. είναι και λόγω της ιδιότητάς τους νομοθετούν… ό,τι τους βολεύει. Βρωμιά, αλήτες, πράσινοι, ροζ και μπλε π/στηδες.

  14. Το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους «άριστους» του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο

  15. Παρά να βλέπω Τσίπρα Πολάκη, χίλιες φορές Κυριάκο.

    1. Γιατί τι σου έκαναν; Σε κλέψανε,σε απείλησαν για να δουλέψεις κάνε εμβόλιο, κάλυψαν σκάνδαλα και παιδεραστές, μοίρασαν δουλειές με μίζες, είχαν και τάιζαν 5 κανάλια για να τους λιβανιζουν, αλλά από κάτι τέτοιους με τέτοιο μυαλό φθάσαμε ως εδώ. Α, μπορεί να είσαι βολεμενος για αυτό. Κατάλαβα.

      1. Σωστός ο Κεφαλονίτης.
        Βγήκαν σεργιάνι τα κομματόσκυλα της νέας παιδεραστίας μην χάσουν την κουτάλα.

      2. Το ότι ξεπουλήσανε την Μακεδονία. Θες άλλο; Τρίζουν τα κόκκαλα του Μελά, του Άγρα και του Καραβαγγέλη..

        1. Αυτό το παραμύθι δεν πουλάει και το λέτε ακόμα. Στην εξωτερική πολιτική μια χώρα σαν την καταχρεωμενη Ελλάδα δεν μπορεί να κουνιέται και πολύ. Στο κάτω κάτω δεν έχω καταλάβει από τότε μέχρι σήμερα καμιά διαφορά μεταξύ αυτού που λες ξεπούλημα με πριν. Στην τσέπη μου όμως όπως και πολλοί άλλοι έχω καταλάβει διαφορά. Εμένα αυτό με νοιάζει να μπορώ να ζήσω την οικογένεια μου όχι να πληρώνω μια ζωή τις κλεψιες και τις μίζες τους. Πείτε και κάτι άλλο εκτός απ’τη Μακεδονία. Επιτέλους.

    2. Θα φάτε καλά στις εκλογές κομματόσκυλο.
      Όλοι ανώμαλοι είστε στη νέα παιδεραστία.
      Πες μας για την Κουλά του αρέσουν τα σύκα;

  16. βικαρα. αλλο ενα φυντανι που ξεκινησε απο το ιεκ καρατζαφερη

  17. Δημοσιογραφάρες και πολιτικοί η μαφία της χώρας, γι αυτό φτιάξανε τη δημοκρατία τους πανάθεμά την, μασαμπούκωμα κι απάνω τούρλα στη πλάτη των γομαριών που τους ψηφίζουνε.
    Στέφανε μπούκαρε στο ναό σαν άλλος Χριστός, με το φραγγέλιο, και γάμα τους τον αδόξαστο, κανένας οίκτος στους νταβάδες του μπουρδελιστάν.

  18. Ο καλύτερος από αυτούς έχει σκοτώσει τη μάνα του κι έχει βιάσει την αδελφή του, αν δεν είναι πουσταριό όπως το γκέτο του Μαξίμου.

  19. ΝΔ η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

  20. Τομάρια μαυραγορίτες τρέξε ηλίθιε λαέ να τους ξαναψηφησετε…

    1. Πολλοί τους ψηφίζουν γιατί θέλουν να τους μοιάσουν. Υπάρχουν κάποιοι που τους βλέπουν ως πρωτυπα. Πόσους έχεις ακούσει να λένε με το μεροκάματο δεν κάνεις τίποτα, άλλου είναι το χρήμα. Εγώ αρκετούς.

Comments are closed.