ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! Πακιστανοί στον Ελληνικό Στρατό! – Αποικία του Πακιστάν η Ελλάδα με ευθύνη της Κυβέρνησης! Τι θα συμβεί σε περίπτωση σύρραξης ρε παλιοκοπρίτες;;;;;

Κοινοποίηση:
XESi_Ol8wbTnZn59444

Το Πακιστάν είναι ένα κράτος-δουλέμπορος, στενός σύμμαχος της Τουρκίας. Αυξάνουμε νόμιμα μια κοινότητα εις βάρος της Ελληνικής, μια χώρα η οποία δεν είναι φίλη. Σε συνδυασμό με τις υπέρ δομές που δημιουργούμε, σε δέκα… είκοσι χρόνια το μουσουλμανικό στοιχειό θα είναι τόσο έντονο που τα παιδιά τους θα είναι περισσότερα από τα ελληνόπουλα.

Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες συγκεκριμένης ομάδας Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη.

Το Πακιστάν θεωρείται ο νο1 σύμμαχος της Τουρκίας αυτή τη στιγμή! Η Τουρκία και το Πακιστάν έχουν ξεκινήσει μια κοινή στρατηγική (παραπληροφόρησης) στα μέσα ενημέρωσης, για να δημιουργήσουν μια αφήγηση που θα ταιριάζει «γάντι» στα γεωγραφικά, πολιτικά και αμυντικά συμφέροντα σε Μεσόγειο και Νότια Ασία.

Πρόκειται σαφώς για τουρκο-πακιστανική πληροφοριακή συμμαχία στο πλαίσιο του τουρκικού υβριδικού πολέμου, ο οποίος ασκείται από την Άγκυρα κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.

Μην ξεχνάμε πως Τουρκία και Πακιστάν διεξάγουν συνεχώς ασκήσεις σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο. Πακιστάν και Τουρκία έρχονται πιο κοντά.

Πακιστανοί στρατιώτες στον Ελληνικό Στρατό

Πριν λίγες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο με Πακιστανό να υπηρετεί στον ελληνικό στρατό. Γιατί είναι επικίνδυνη εξέλιξη, το αναφέραμε λίγο πιο πάνω!

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες! Αυτή φταίει για το συγκεκριμένο ζήτημα!

Με τον Νόμο 4735/2020 επήλθαν σημαντικές αλλαγές στη διαδικασία απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας με έναρξη ισχύος την 1η Απριλίου 2021.

Πλέον αλλοδαπός μπορεί να γίνει Έλληνας πολίτης με πολιτογράφηση, εφόσον πληροί όλες τις παρακάτω προϋποθέσεις:ΤΥΠΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

α. Να είναι ενήλικος κατά το χρόνο της υποβολής της δήλωσης πολιτογράφησης.

β. Να μην έχει καταδικασθεί αμετάκλητα για αδίκημα που τέλεσε εκ δόλου, κατά την τελευταία 10ετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης σε ποινή άνω του 1 έτους.

γ. Να μην έχει καταδικασθεί αμετάκλητα σε ποινή στερητική της ελευθερίας άνω των 6 μηνών, ανεξαρτήτως χρόνου έκδοσης της καταδικαστικής απόφασης, για ένα από τα παρακάτω εγκλήματα:ανθρωποκτονίας από πρόθεση και επικίνδυνης σωματικής βλάβης,του νόμου περί ναρκωτικών,νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες,εγκλήματα περί το νόμισμα,παιδικής πορνείας και πορνογραφίας, εμπορίας παιδιών, αρπαγής ανηλίκων,συγκρότησης ή ένταξης σε εγκληματική ή τρομοκρατική οργάνωση,αντίστασης κατά της αρχής,κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,κλοπής, ληστείας, απάτης, υπεξαίρεσης, εκβίασης, τοκογλυφίαςπλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης,συκοφαντικής δυσφήμισης,λαθρεμπορίας, εγκλήματα που αφορούν τα όπλα, αρχαιότητες,λαθρομετανάστευσης

Ποινική καταδίκη αλλοδαπού, κατά τα ανωτέρω, που επιβλήθηκε με αναστολή εκτέλεσης της ποινής, εξακολουθεί να συνιστά κώλυμα προς απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση, ακόμα και εάν παρέλθει ο χρόνος της αναστολής, χωρίς αυτή να αρθεί ή να ανακληθεί.

δ. Να μην τελεί υπό απέλαση ή άλλη εκκρεμότητα του καθεστώτος νόμιμης παραμονής του στη Χώρα.ε.

ε.Να διαμένει στην Ελλάδα νόμιμα για 7 συνεχή έτη πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης.

Πως θα αντιδράσουν οι συγκεκριμένοι Πακιστανοί που υπηρετούν στις Ελληνικές ΕΔ, σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία;

Ας προσέχαμε!

Βίντεο:

 

Πηγή: directus.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Πάκια, μαχμούτηδες, αλβανοί στον ελληνικό στρατό. Και κάπου εδώ το τερματίσατε κύριοι.

  2. Καλά άμα γίνει πόλεμος δεν πάω να πολεμήσω με αυτούς κ για αυτούς ούτε με το όπλο στο κεφάλι.
    Για πουσταραδες μπάσταρδους τρυπιους γαμημενους χαφιέδες προδότες κλέφτες ούτε κορδονια δεν αλλάζω.

  3. αυτόν πρέπει να τον πήραν για την πύλη! να καθαρίζει τα τζάμια στα αυτοκίνητα που μπενοβγιένουν..

  4. Να μην έχει καταδικασθεί για λαθρομετανάστευση; Εδώ γελάνε και οι πέτρες. Πάντως ας μην τα ρίχνουμε όλα στον Κούλη και στον κουλ Αλέξη όταν ο νεοέλληνας σαπίζει κάθε βράδυ μπροστά από την τηλεόραση.

  5. Τα πολιτικά σκουπίδια της βουλής φταίνε για αυτήν την παρακμή και σήψη της ελλάδας ξαναψηφίστε τους

  6. βαλτε τους πρωτη γραμη πισω εμεις αμα κανουν οτι φευγουν τους ριχνουμε απλο το πραγμα

  7. Αν αληθευει οτι πακιστανοι υπηρετουν στις ενοπλες δυναμεις της πατριδας μας ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ στη κυριολεξια.Θα λειτουργησουν σαν πεμπτη φαλαγγα για τους τουρκους.Βοηθεια χριστιανοι.ελεος

  8. Να στειλει τα φανταροπάκια στα hot spot να εξυπηρετούν ομοεθνείς τους να απογίνει το μπορτέλο!!!

  9. η μεγαλυτερη ξεφτυλα…πακιστανοι στον ελληνικο στρατο…..αλλα τι περιμενεις..απο ανθελληνες προδοτες πολιτικους…απελαση σε ολα τα λαθροπιθηκια…γενικως..εχουν παρει πολυ αερα….

  10. Στην Ελλάδα μονο Ελληνες τα αλλοδαπα και οι αριστεροι τον μπουλο

  11. Πλεύρη, ακόμα ασχολείσαι να διώξεις τους υγειονομικούς που δεν δέχτηκαν το εμβόλιο του μπουρλά; Και εκεί στράβωσε το θέμα γιατί 300.000 συνταξιούχοι δεν κάνανε το τρίτο μπόλι και έρχονται εκλογές με το πρόστιμο που τους έριξες! Φαντάζομαι τι θα έλεγες για το θέμα με τον πακιστανό παλιά, πριν πάρεις μεταγραφή στη ν.δ.! Τώρα πώς δεν λες κουβέντα; Προτείνω να πείσεις τον πακιστανό να …εμβολιαστεί! Έρχονται εκλογές γαλάζιοι συριζαίοι διεθνιστές!

  12. ….βαβυλωνια το στρατευμα με βασιλια τον Φλωρο….

  13. Υποδεχθείτε τον κόσμο του αύριο, του μέλλοντος ,της αγάπης,της ορθής βιοποικιλότητας και πολυπολιτισμικότητας χωρίς σύνορα.Χωραμε όλοι σε αυτή τη γη εκτός από τους φασίστες και τους εθνικιστές.

  14. απο ελλαδικο φιλο πελοποννησιο ακουσαμε εχτες οτι οι πακιστανοι ειναι καλοι και ταιριαζουν με την φυλη μας, ηρεμοι ανθρωποι……… κλειστε το το μαγαζι -σταν…… ρεζιλια των σκυλιων….. το -σταν δεν ειναι αμερικη….. μια σκ@τοκουτσουλια ειναι και αυτη ψευτικη και νοθευμενη

    1. Καλά, στην Πελοπόννησο πέρασαν όλοι οι λαοί! Δεν είναι τυχαία τα αρβανίτικα,τουρκικά και σλαβικά/βουλγάρικα τοπωνύμια! Όλοι οι κατακτητές εκεί σταματούσαν και γι’ αυτό ονομάστηκε Μορέας από την σλαβική λέξη “μόρε” που σημαίνει θάλασσα. Ευτυχώς έγινε η σφαγή των Ορλωφικών και οι σλάβοι περιοριστήκανε πολύ σε πληθυσμό ενώ οι Τούρκοι έφεραν Έλληνες από Ήπειρο και Μακεδονία και κάπως εξελληνίστηκε πάλι η περιοχή αλλά παραμένουν θύλακες σλάβων, γύφτων και τουρκαλβανών. Δεν είναι τυχαίο πως η περιοχή βγάζει μεγάλους ανθέλληνες όπως πχ ο Μπογιόπουλος που είναι σλαβογενής ή το σόι των Παπανδρέου που είναι αλβανοί από το Καλέντζι (ο Καλέντζι ήταν τουρκαλβανός φύλαρχος) ή τον κιορατά που άνοιξε τα σύνορα για τους αλβανούς συγγενείς του και μας το παίζει πατριώτης ενώ θέσπισε και τον “αντιρατσιστικό νόμο”…

  15. Τελικά μάλλον δεν είμαστε λαός αλλά σούργιελα.

  16. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εξοργιζεστε ενω εχουμε ολες τις φυλες του κοσμου στον ελληνικο στρατο απο το 1828.
    Μπαφραλιδες,Σοχουμιδες,Ταταρους,Τσετσενους,Αρμενιδες,Νενεκους,Μερσινιδες,Καππαντοκ,κλπκλπ

    1. Μην πίνετε άλλο…..δεν φτάνει για όλους….

    2. Πρώτα μάθε να γράφεις ΣΩΣΤΑ ελληνικά, με τόνους, σύνταξη, νόημα και ετυμολογία & μετά μιλάς ελληνοποιημενε αράπη …. να χέσω τους αριστερούς καθηγητές που σου έβαλαν και ΑΡΙΣΤΑ ….

    3. Συμφωνώ και η απόδειξη πως είχαμε ελληνοποιημένους αλλοδαπούς φαίνεται στα ποσοστά της Αριστεράς στην χώρα μας αφού ακόμα και στο εξωτερικό η αριστερά υποστηρίζεται από μειονότητες, γι’ αυτό εξάλλου την υποστηρίζουν οι αραβοκρητικοί, κάτι λαζοί και αλβανο/σλαβο/ρουμανοφωνοι αλλοδαπής καταγωγής. Δυστυχώς αυτή τη χώρα την κατέστρεψε ο Ρήγας που νόμιζε πως αν ελληνοποιήσουμε τους γύφτους των Βαλκανίων πως θα φτιάξουμε Βυζαντινή Ελληνορωμαϊκή Αυτοκρατορία…

  17. Αν δεν απατωμαι, υπηρετουν και αλβανοι! Αντε ντε! Μαζεψτε ολες τις φυλες του Ισραηλ!

Comments are closed.