ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! Αισχρό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους πο@στηδες και τα ΛΟΑΤΚΙ – “Γάμος για όλα τα Πρόσωπα”

Κοινοποίηση:
φγγφ

Η ταινία «Σημασία έχει να αγαπάς… άνευ όρων» γεννήθηκε από την ανάγκη της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, να επικοινωνήσει την πρόταση νόμου «Άρση διακρίσεων λόγω φύλου στο Οικογενειακό Δίκαιο, κατοχύρωση δικαιώματος γάμου για όλα τα πρόσωπα και αναγκαίες προσαρμογές της νομοθεσίας» που κατατέθηκε στη Βουλή στις 17 Ιουνίου.

Η προσέγγιση του θέματος της ταινίας έγινε με άξονα την αγάπη δύο ανθρώπων και το δικαίωμά τους να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, χωρίς να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Το δικαίωμά τους στην ανατροφή των παιδιών, στην υγεία, στην παιδεία, σε όλες τις κοινωνικές εκφάνσεις της ζωής.

Υπόθεση της ταινίας

Ο Μάριος (Αθανασίου), λοχαγός του ελληνικού στρατού, έχει μια κόρη από προηγούμενο γάμο. Γνωρίζονται με τον Όμηρο (Πουλάκη) σε μια δύσκολη στιγμή, όπου ο Όμηρος υφίσταται κακοποίηση από συναδέλφους του, στρατιωτικούς. Εκείνη τη μέρα έρχονται πολύ κοντά και ερωτεύονται.

Περνούν μια ολόκληρη ζωή συντροφικά, μεγαλώνοντας το παιδί τους, με «αντίπαλο» την κοινωνική κατακραυγή και την Πολιτεία, που δεν αναγνωρίζει και τους δύο ως γονείς.
Έρχεται, όμως, η ώρα της ψήφισης της πρότασης νόμου και το ζευγάρι πλέον έχει το δικαίωμα να επισφραγίσει τη συντροφική του σχέση με έναν γάμο. Τις βέρες θα περάσει στα χέρια τους ο μικρός εγγονός τους!

Στο τέλος δεν δίνουν το κλασικό φιλί όπως αναμενόταν, αλλά συμβολικά ακουμπά ο ένας πάνω στον άλλον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Aφήστε ρε τον Ελληνικό Στρατό έξω από τα πουστοσενάρια και την αισχρή προπαγάνδα σας…Αχρείοι…

  2. Να κάνουν και μια δεύτερη ταινία, συνέχεια της πρώτης, όπου οι δύο άντρες να παντρεύονται κανονικά και η κόρη του ενός να κάνει με τον πατέρα της ένα κορίτσι και με τον “σύζυγο” του ένα αγόρι. Γίνονται λοιπόν μια ευτυχισμένη οικογένεια που βέβαια ανατρέφουν τα μικρά ώστε να γίνουν ομοφυλόφιλα (υπάρχουν και σχετικές οδηγίες για αυτό: “πως θα κάνετε τα παιδιά σας ομοφυλόφιλα”, αν και η συγκεκριμένη οικογένεια μάλλον δεν τις έχει ανάγκη). Στην ωραία αυτή οικογένεια λοιπόν όλοι κάνουν σεξ με όλους περιλαμβανομένων των μικρών παιδιών (αν και αυτό δεν θα μας το πούνε λόγω της νομοθεσίας) και κάνουν τρισχαριτωμένους απογόνους. Εμείς τώρα δεν έχουμε παρά να ψηφίσουμε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να δούμε αυτό το ωραίο σενάριο να γίνεται πραγματικότητα.

  3. Όταν γίνει το μπαμ πρώτη γραμμή όλα τα ανώμαλα με λοχία τον πατέρα του πατσαβουριού που μας έλεγε ότι είτε το θέλουμε είτε όχι τα φύλα είναι πέντε

  4. ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ! ΑΠΛΑ ΟΙ ΖΑΙΟΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ , ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΕΣ!
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!!

  5. Αλέξη λόγω τής δουλειάς μου ήρθα σε επαφή με κάτι σοβαρούς παντρεμένους σαν καί σένα. Έδιωχναντην οικογένεια από το ξενοδοχείο και έμεναν πίσω κάνα δύό μέρες γιά δουλειές. Τρέχανε στό κολονάκι να ψωνιστουν. Αλέξη μήπως τό δαγκώνεις το μαξιλάρι;Μήπως το λαδώνεις το πόμολο; Σίγουρα ξεφτίλες πουσταριά στη φωτιά όλα τα πουσταριά και τη σκόνη θάψιμο εκατο μέτρα κατω απο τηγή.Φτούς ξεφτίλες.

  6. Αρκετά με τις μπούρδες και την πλύση εγκεφάλου για να κάνουν το μαύρο άσπρο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο αγάπη άλλο σαρκική επαφή και επιθυμία, με αυτή τη λογική που το πάνε και η παιδοφιλία-παιδεραστία είναι αγάπη και ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο γεμάτο από αγάπη….
    Συμφέροντα Βολέματα Ανωμαλία

  7. Ου να χαθείτε ,το αφύσικο και το ανώμαλο νσ το δείχνετε σαν κστι το φυσιολογικό,

  8. σε όλα τα κόμματα εκτος από δυο τρία υπάρχουν τοιούτοι οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που το παίζουν άντρες

  9. Η χωρα αντιμετωπιζει χιλιαδες σοβαρα προβληματα και οι συριζαιοι με τα σαπια μυαλα η μονη τους εννοια ειναι, πως θα δημιουργησουν ανωμαλες π@υστοοικογενειες!!!! Αυτα τα μυαλα κουβαλουν και θελουν να ξανακυβερνησουν για να γινει η χωρα ενα μπαχαλο!!!!!

  10. έδωσαν φιλί, απλά ο ένας (την) επακούμβησε στον άλλον … το ανώμαλο ζαίοι ΔΕΝ θα μας το περάσετε για κανονικό, που να χτυπάτε το λώκο σας στα αράπικα κρέατα που μας φορτώσατε.

  11. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ……ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ….!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

  12. Ουυυυυυυυστ απο δω οπισθογλεντηδες !!! φασισταρια ψυχανωμαλα !!! ελεεινα αποβρασματα !!! αρρωστημενα μυαλα (τι μυαλα δηλαδη … ρεβυθια εχουν στο κρανιο κι αυτα σαπια) …

  13. ολα τα πουσταρια στον συριζα ειναι κρυμμενα. μπορει και ο αλεξης να ειναι κρυφοπουστης. ΑΛΕΞΗ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ????

Comments are closed.