Γ.Χατζηνάσιος: «Ο πεθερός μου, μου είπε “αν σε 6 μήνες δεν παντρευτείτε, πρέπει να χωρίσετε”»

Κοινοποίηση:
χατζηνασιοσ

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για το ξεκίνημά του, τα πρώτα του βήματα στη μουσική, αλλά και τη γνωριμία του με τη γυναίκα του.

Ο κορυφαίος συνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη σύζυγό του.

«Με τη Μαρία γνωριστήκαμε στην πεταλούδα, στην πλατεία Αμερικής. Είχε έρθει με τη θεία της και ήταν Απόκριες. Φορούσε μάσκα με πρόσεξε στο πιάνο και ήρθε και μου είπε ότι είμαι πολύ καλός πιανίστας. Μου άρεσε πολύ. Κάποια στιγμή, έφτασε ο κόμπος στο χτένι, δεν ήμουν και πολύ περιζήτητος γαμπρός. Η οικογένειά της την προόριζε για κάνα δικηγόρο ή γιατρό και ήρθε ο πεθερός μου και μου είπε “αν σε 6 μήνες δεν παντρευτείτε, πρέπει να χωρίσετε”», δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης: «Εγώ είχα πάρει διαμέρισμα στους γονείς μου. Είχα υπογράψει γραμμάτια και λέω “δεν μπορώ, έχω βάλει ένα οικονομικό βάρος πάνω μου” και μου είπε “πρέπει να χωρίσετε”. Χωρίσαμε, υποφέραμε κι οι δύο. Είχα πάθει κατάθλιψη».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, τα βρήκαν ξανά, μετά την επιστροφή του από το Παρίσι. «Γύρισα από το Παρίσι, τα ξαναβρήκαμε και με αποδέχτηκε ο πεθερός μου, με λάτρεψαν».

Τέλος, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει για εκείνον. «Κυνηγήθηκα πολύ εγώ. Λέγανε πολλά πράγματα για εμένα, ότι δεν ήμουν ενταγμένος κάπου πολιτικά. Όταν βγήκα από φαντάρος δεν ήξερα ποιος είναι πρωθυπουργός», εξήγησε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: