Γ.Λιάγκας: «Η Μαλέσκου μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει» (βίντεο)

Κοινοποίηση:
220121140329_katagrafi

Με την τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται στη μέση και ήδη οι πρώτες συζητήσεις και επαφές των υπευθύνων των σταθμών με στελέχη που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους, έχουν ξεκινήσει. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου, την οποία οι φήμες θέλουν να αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και ήδη να έχει κάνει συζητήσεις με αντίπαλο σταθμό.

Η τηλεοπτική κάμερα του «Πρωινού» του Ant1 συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και η παρουσιάστρια κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν να αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ.

«Οτιδήποτε σχετίζεται με τη νέα σεζόν, είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε ούτε να συζητήσουμε μαζί, και ειδικά έξω στο δρόμο και σίγουρα δεν αφορά σε μας και στη δεδομένη στιγμή. Είναι κάτι που όταν λήγει μια σεζόν, όλοι οι επαγγελματίες συζητάνε, αν θα συνεχίσουν εκεί που είναι ή αν θα είναι κάπου αλλού. Οπότε δεν έχω κάποια απάντηση να σας δώσω. Μόνο να μου ευχηθείτε να είναι όλα καλά» απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Εύχομαι τα καλύτερα στον Τάσο Χαλκιά»

Η Ιωάννα Μαλέσκου δέχθηκε ερώτηση και για το πρόσφατο περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά. «Ναι, είναι κάτι που με στεναχώρησε αν με ρωτάς με την έννοια ότι δεν μ’ αρέσει να έρχομαι σε μια θέση που καταλαβαίνω ότι ο συνομιλητής μου, για όποιους λόγους κι αν τελικώς έχει έρθει σε μια συναισθηματική φόρτιση, πρέπει να διαχειριστώ μια κατάσταση για την οποία δεν είχα καθόλου αντιληφθεί πώς είχε προκύψει. Του εύχομαι τα καλύτερα» απάντησε η παρουσιάστρια.

Γιώργος Λιάγκας: Μιλάει τέσσερα λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και σχολίασε πως: «Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, πολύ ωραία γυναίκα, λαμπερή. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά. Μιλάει τέσσερα λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Μιλάει τέσσερα λεπτά τόσο ωραία, και πιάνω τις λέξεις και πες μου τι νόημα βγαίνει. Ένα διά ταύτα υπάρχει στο λόγο της;».  

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Προσπαθείτε συνεχώς να την αποδομήσετε, μπας κι έχετε εσύ και η θείτσα δίπλα σου, καμιά θεσούλα σε κανά τριτοδεύτερο κανάλι, γιατί ο Κυριακού αποκλείται νας σας ξαναέχει και του χρόνου !!!!

  2. Κοίτα τα χάλια σου πρώτα χιλιοκερατωμένε τάρανδε χαλβά και άσε ήσυχη την Ιωάννα.Τα μούτρα σου και το επίπεδο σου για την τσατσά με τα σκόρδα είναι.

  3. Ο σαλιάγκας μόνο με τη σκορδοβίζιτα μπορεί και συνεννοείται

Comments are closed.