Γ.Κύρτσος: «Στις επόμενες εκλογές ο Κ.Μητσοτάκης θα χάσει και την πρωθυπουργία και την ηγεσία της ΝΔ» – Τι ξέρει;

Κοινοποίηση:
κυρτσος

Ο Γιώργος Κύρτσος πριν λίγο καιρό διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία καθώς εξέφρασε αντίθετες απόψεις και έκανε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τώρα, δηλώνει πως ο πρωθυπουργός στις εκλογές δεν θα χάσει μόνο τον πρωθυπουργικό θώκο αλλά και την αρχηγία του κόμματος.

«Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Μητσοτάκη. Αυτή τη στιγμή είναι πολιτικά απομονωμένος στην Ευρώπη κι αυτό το βλέπω και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Υπάρχει συρρίκνωση των δυνάμεων της κεντροδεξιάς κι αυτό μειώνει την επιρροή του Μητσοτάκη. Στις επόμενες εκλογές εκτιμώ πως θα χάσει και την πρωθυπουργία και μάλλον θα χάσει και την ηγεσία της ΝΔ», είπε ο Γ.Κύρτσος.

«Δεν νομίζω πως μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μαζέψει την πτώση της ΝΔ που καταγράφεται και δημοσκοπικά», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 ο Γιώργος Κύρτσος.

«Δεν μαζεύεται για δυο λόγους: Πρώτον γιατί η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, είναι μια πολυδιάστατη κρίση. Ξεκίνησε με την πανδημία, μετά πήγαμε στην νέα ενεργειακή κρίση, είχε χαθεί ο έλεγχος της οικονομίας, όπως είχα επισημάνει πριν το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία. Τώρα ήρθε και ο λογαριασμός του πολέμου και βλέπω μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Το δεύτερο και πιο σημαντικό, είναι πως ο λαός μπορεί να συγχωρέσει μια κυβέρνηση που δεν τα καταφέρνει σε τόσο κρίσιμες συνθήκες. Δεν νομίζω όμως πως μπορεί να ανεχθεί μια κυβέρνηση που στέλνει μηνύματα πως παίζει με λόμπι, με μεγάλα συμφέροντα κλπ», σημείωσε ο κ. Κύρτσος, προσθέτοντας πως «χαρακτηριστικά είναι όσα συμβαίνουν με τους λογαριασμούς ενέργειας, τα υπερκέρδη των εταιριών παραγωγής ενέργειας, όλα αυτά δηλαδή που ο κ. Μητσοτάκης κάνει πως δεν βλέπει. Έχει διπλό πρόβλημα λοιπόν η κυβέρνηση. Αποτελεσματικότητας και πολιτικού ήθους».

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή, «υπάρχει μια πολιτική μπλόφα από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη. Από τη μια, παίζει σκληρά με το λόμπι του φυσικού αερίου στην Ελλάδα και από την άλλη υποκρίνεται πως περιμένει ρυθμίσεις για το φυσικό αέριο και γενικότερα για την ενέργεια, σε επίπεδο ΕΕ. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένει τις αποφάσεις της ΕΕ, οι οποίες θα είναι γενικές και σε ένα πλαίσιο συμβιβασμού. Άλλες χώρες έχουν βρει λύσεις εθνικές, αφού δεν δέχονται τις γενικές λύσεις. Για αυτό έχουμε χάσει τον λογαριασμό και σαν νοικοκυριά και σαν οικονομία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Γιατί κουράζεσαι άνθρωπέ μου. Κανείς δεν σου δίνει σημασία εκτός από το Documento και το makeleio.

  2. Η νεα δημοκρατια θα κανει συνασπισμο με το ΚΙΝΑΛ και να παλι το πασοκ με την νεα δημοκρατια οπως παλια παλι στην καμπουρα μας θα τους εχουμε ελεος

  3. Aρκετα με το Μητσοτακικο απεδειξε την ανικανοτητα του μια φορα του δοθηκε η ευκαιρια να κυβερνηση και τα εκανε ανταρα ολα ασε που εβγαλε και το φασιστικο απο την ψυχη του κακος ανθρωπος αυτος και η μανα του οπως επισης

  4. «Η χώρα δεν ανήκει στην κυβέρνηση που είναι περαστική. Ανήκει σε εσάς τους πολίτες και έχετε καθήκον να την υπερασπίζετε»

    1. ” Ανήκει σε εσάς τους πολίτες……” μαλλον οχι σε εσας τους πολιτες διοτι δεν υπαρχουν πολιτες σε ενα ανυπαρκτο κρατος και στην τωρινη καταντια. για 99+ χρονια η γερμανια και η τουρκια εχουν τα κλειδια. εσεις απλως κατοικοι υπο την ηγεμονια του κρητικου ειστε………και του επομενου και μεθεπομενου περαστικου………. η κρητη εχει τουρισμο οπως σε ιουλιο μηνα αυτη την στιγμη.

  5. Σωστό, κατακρημνίζεται το Μητσοτακαιικο. Έτσι η ΝΔ θα αλλάξει αρχηγό, όνομα, έδρα, καταστατικό και αξιακό σύστημα. Μετά από είκοσι χρόνια ίσως να συνέλθει, μεγάλα τα κρίματα τους, χειρότερα και από αυτά του Γιωργάκη.

  6. Οπου να ναι θα χασει και τα αυγα και τα πασχάλια.

  7. Και τι τον νοιαζει ;
    Εχει βγαλει τοσα δις μεσα σε τεσσερα χρονια,που ειναι χεσμενος στο χρημα για αλλα εκατο χρονια !
    Γιατι λυσσανε για την εξουσια,για τους μ νομιζετε ;
    Μεσα σε μια τετραετια εχουνε βγαλει τοσα δις που ειναι φτιαγμενοι για μια ζωη
    Χεσ.. κι αν δεν ξαναβγουνε,τη μπαζα τους μια χαρα την εχουνε κανει
    Οι μ που τους ψηφιζουν ναναι καλα

  8. Έκανε ζημια στον τόπο και σε εμάς όλους;;;
    Αυτό μετράει και χ@στήκαμε τι θα απογίνει ο ψυχάκιας.

  9. Κάτι είπες και εσύ, από σένα περιμέναμε…Εσείς που τους ψηφισατε μας φέρατε σε αυτήν την κατάσταση…

  10. https://www.youtube.com/watch?v=rNmvnpVxSvw

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1546046869112108&id=100011204283094&__cft__%5B0%5D=AZUFrFvVQ9g6pOCT8CB1U0Rulj0iWX-QLeTUOHYGFtu8Xy7z2BlpErQ_3lSNNvErTFSHLwSvueXI_xPCNGO_NBtMGqh0qDJ7D5qFd12gr0pFEWGBD8uqONMRteBAM-SCmO4U14PkGl3Y3eDxSc8cEvfaHaDwFge3wFyVESaNbP8v9tu6mQkHyzwPO_c6PJeTGiU&__tn__=%2CO%2CP-y-R

    ΟΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD

    Άλλο το σημαινόμενο της λέξης “δαιμόνιο” για τον Ναό του Ιησού Χριστού και άλλο το σημαινόμενο του ιερού ξύλου= Hollywood, του Ναού του Σολομώντα.

    Στην αρχαιότητα η λέξη “δαίμων” ενείχε ευσέβεια.
    Και ως “Θεοί”, εννοούσαν τις δυνάμεις του εντός ημών της ψυχής του Ανθρώπου.

    Αρχικά στην επική ποίηση “Δαίμονες” καλούνταν οι “Θεοί”. Παράγεται από το ρήμα “δαίω” και “δαίομαι” που σημαίνει μοιράζω (μοιράζω στον καθένα την τύχη του= ό,τι σπέρνεις θερίζεις). Επομένως “δαίμων” είναι αυτός που μοιράζει, που δίνει μερίδια και κατ’ επέκταση του πιστεύω του “αυτός που ορίζει τη μοίρα του= αυτεξούσιο”.

    Σήμερα, στον παρόντα αιώνα, ο σεβασμός, η αδελφοσύνη, η αγάπη, η αλληλεγγύη, η φιλευσπλαχνία, η αρετή, το φιλότιμο… ο Χριστός, η Παναγία, η πατρίδα,η θρησκεία, ο Αγιασμός, η Αλήθεια, η οικογένεια, η βασιλεία των Ουρανών στην γη των Υιών του Θεού του Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Θουκυδίδη, Μέγα Αλεξάνδρου, Κολοκοτρώνη, κ.ο.κ ευδαίμονες των Ελλήνων, έχουν γίνει Δαιμόνια αλά Χόλιγουντ για την νέα Ιερουσαλήμ της πόρνης Βαβέλ των ιερέων μπαμπάδων του σατανά.

    Ιω

  11. Την έκαναν καλα την μπάζα τους αυτοι που κυβερνάνε. Άλλωστε αυτος ηταν και είναι και ο λόγος που θέλουν εξουσία. Το χρήμα και η κονόμα. Οσο για τη ΝΔ ως κόμμα …καληνυχτα.

  12. Απο δηπλωματια και εξυπνους ελιγμους η κυβερνηση της ΝΔ Μηδεν εις το πηλικον!!!!!! Με την Αμερικανοδουλη σταση του ο Κος Μητσοτακης, στο θεμα της Ουκρανιας, εκανε κακο στην χωρα, τροφοδοτοντας τους ναζιστες του Ζελενσκι με οπλα ριχνοντας λαδι στην φωτια!!!!!!!! Φαρμακα , ρουχα, τροφιμα, ναι, Οχι ομως οπλα!!!!! Καταφερε και εκανε εχθρο μια μεγαλη χωρα!!!!!!!!! Ο Ερντογαν ουτε κυρωσεις ουτε τιποτα, πανεξυπνος, μιλα με ολους και κανει τον ειρηνοποιο μεσολαβητη και ο μηνας εχει εννια!!!!!! Η Κυπρος 50 χρονια κομμενη στα δυο και οι Ευρωπαιοι σφυριζουν αδιαφορα!!!!!!! Τους επιασε μονο η πρεμουρα για την Ουκρανια τους υποκριτες!!!!!!! Ας παει τωρα να βρει ρουβλια να πληρωνει το φυσικο αεριο και ας πληρωνει πανακριβα το Αμερικανικο!!!!!!! Η μ@λακια τους ριχνει κατω Ραφαλ στην στιγμη!!!!!!!

    1. Όλα τα λεφτά η τελευταία σου φράση. Φοβερή ατάκα.

  13. Εγω περιμενω ποτε θα κανει εκλογες να βγουνε στην πιατσα οι ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ της νδ και να ζητανε να τους ψηφισει ο κοσμος ξανα για να ολοκληρωση το εργο του ο ΚΟΥΛΗΣ.Εχει να πεσει φασκελο και βρισιδη που δεν θα το περιμενουνε!!

  14. Καλημερα κ.Κυρτσο και ντροπη σου! Καλο το μηνιατικο του ευρωβουλευτη δε λεω! Εκει πρεπει να ριξει ο Βλαδιμηρος μια μπομπα για να ελαφρωσει την αιμοραγια της τσεπης των Ευρωπαικων λαων! Απο….. διορατικοτητα σκιζεις πες μας κι αλλα!

  15. ειτε οχι , η ΝΔ ειναι καμμενη για τουλαχιστον μια 10ετια. Αν νομιζουν αυτοι απο τη ΝΔ που δεν εκαναν τιποτα να σταματησουν τη λαιλαπα Μητσοτακη να κακοποιει τον λαο και την πατριδα οτι θα του τα φορτωσουν ολα και θα ξαναζητησουν ψηφο εχουν μαυρα μεσανυχτα . Ειναι συνενοχοι σε ολα.

  16. ΕΙΧΑΜΑΙ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ……ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΧΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΧΟΝΤΡΟΟΙΟΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΣΣΕΓΓΟΝΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ….

Comments are closed.