Γ@φτοι εξαπάτησαν 90χρονη και της άρπαξαν 400 ευρώ – Συνελήφθησαν λίγο αργότερα

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑ

Στο σπίτι μίας 90χρονης σε χωριό του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο μπήκαν δύο γυναίκες Ρομά το μεσημέρι της Κυριακής και έπιασαν την κουβέντα, φροντίζοντας να αποσπάσουν την προσοχή της για να ξαφρίσουν τις οικονομίες της. Πράγματι, τσέπωσαν 400 ευρώ και έσπευσαν να διαφύγουν.

Όμως, η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και ενημέρωσε τα συγγενικά της πρόσωπα, δίνοντας λεπτομερή περιγραφή των δυο γυναικών. Εκείνοι με τη σειρά τους, ειδοποίησαν την Αστυνομία οι άνδρες της οποίας ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και δεν άργησαν να εντοπίσουν τις δράστιδες.

Μέσα στην τσάντα της μίας από αυτές βρήκαν τα 400 ευρώ και τα επέστρεψαν στην 90χρονη. Στη συνέχεια, πέρασαν χειροπέδες και στις δυο, σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή από κοινού και τις παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οι γυφτοι που εξαπατησαν και εξαπατούν τον Ελληνικό λαο δεν συνελήφθησαν. Να θεωρηθεί το συμβαν, μια αρχη για περαιτέρω δραση της ΕΛΑΣ; Ομορφο ονειρο, παω να φτιαξω τον καφέ μου, να επανελθω στην πραγματικότητα.

Comments are closed.