“Γυάλισε” το έδαφος για τον Πομπέο ο Πάιατ: “Δεν έχω αμφιβολία ότι ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει συμβιβασμούς με την Τουρκία”

Κοινοποίηση:
tzefri-paiat

Συνέντευξη  στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN  έδωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για την πρωτοφανή επιμονή της  κυβέρνησης να εμπλακεί σε «διάλογο» (ήττας;) με την Τουρκία  πιεζόμενη από ΗΠΑ και Γερμανία.

Λίγες ημέρες πριν έλθει στην Αθήνα ο Μάικ Πομπέο, ο Τζέφρι Πάιατ, ερωτώμενος για την έναρξη διερευνητικών επαφών ανέφερε ξεκάθαρα πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση και ο Κ.Μητσοτάκης θα προχωρήσουν στους αναγκαίους συμβιβασμούς για να βρεθεί…  «διπλωματική» λύση με την Τουρκία.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η ελληνική κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι προσηλωμένοι σε μία 100% διπλωματική λύση, καθώς και στην σκληρή δουλειά αλλά και στους συμβιβασμούς που θα χρειαστούν για να λυθούν αυτά τα προβλήματα».

Δείτε  το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και εγώ θα το έλεγα αυτό! Όλος ο Πλανήτης ξέρει πια, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα δώσει ΌΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ! ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ!!!!!

  2. Ο πράκτορας τής CIA επαναλαμβάνει ότι έχει υπαγορεύσει στόν υποτακτικό τών Αμερικάνων στόν Κούλη τόν γουρλομάτη.
    Γιάννης Λάκων

  3. Ρε, άντε μου στο διάολο κι ακόμα παραπέρα, αλήτες!!!

Comments are closed.