Γουόκαπ: «Έχουμε έναν καλό ρυθμό, παίζουμε πολύ καλύτερα»

Κοινοποίηση:
Τόμας Γουόκαπ

 

Με ξεκάθαρη επιδίωξη να δώσει συνέχεια στο επιτυχημένο σερί όπου έχει δημιουργήσει σε όλες τις διοργανώσει τον τελευταίο μήνα, ο Ολυμπιακός αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης με προορισμό την Βαρκελώνη.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη «διπλή» αποστολή επί ισπανικού εδάφους, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με Μπαρτσελόνα (10/01, 21:30) και Μπασκόνια (12/1, 21:30) για τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για το πρώτο κατά σειρά παιχνίδι, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε έναν καλό ρυθμό το τελευταίο διάστημα και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το γήπεδο των «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Έχει να κάνει με εμάς. Έχουμε έναν καλό ρυθμό αυτή τη στιγμή, παίζουμε πολύ καλύτερα, είμαστε υγιείς. Νομίζω ότι πάει καλά και συνεχίζουμε».

Για το Παλάου Μπλαουγκράνα: «Είναι ένα σπουδαίο γήπεδο, ένα από τα αγαπημένα μου, επειδή είναι μικρό, οι οπαδοί είναι ακριβώς από πάνω, δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Αλλά ναι είναι ένα από τα αγαπημένα μου γήπεδα να παίζω σε ολόκληρη την EuroLeague».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: