Γοργόνες: Οι πιο ανεξήγητες θεάσεις που έχετε δει ποτέ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
GORGONES

Υπάρχουν γοργόνες; Υπήρξαν κάποτε; Κρύβονται κάπου σήμερα ώστε κανείς να μην τις ενοχλεί και παραβιάζει τον απόρρητο και μυστικό βίο τους;

 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι οι άνθρωποι και τα δελφίνια είχαν έναν παράξενο και μοναδικό δεσμό, ίσως, πριν χιλιάδες χρόνια.

Πέρα από τα παιδιά που μέσω των παραμυθιών και των αντίστοιχων ταινιών, υπάρχουν αρκετά έξυπνοι και μορφωμένοι ενήλικες που πιστεύουν ότι πριν από τον πολιτισμό όπως τον γνωρίζουμε, μέσα από την καταγεγραμμένη ιστορία, τα δελφίνια θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να είναι μισο-ανθρώπινα.

Κατά συνέπεια, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σήμερα ότι οι γοργόνες είναι ένα πραγματικό και υπαρκτό είδος.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν 100% λάθος, αλλά είναι σίγουρα μια τρελή θεωρία, ειδικά όταν εξετάζετε με παράδοξους συσχετισμούς που καμία επιστήμη δεν παραδέχεται.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε, όχι μόνο πόσο φιλικά είναι τα δελφίνια με τους ανθρώπους, αλλά και τις πιο ανεξήγητες θεάσεις πλασμάτων που θεωρούνται ότι είναι γοργόνες, καθώς και άλλες παράξενες συναντήσεις μέσα στη θάλασσα.

Σίγουρα θα σας προβληματίσει ποικιλοτρόπως, αφού οι σκεπτικιστές δεν δέχονται τέτοιους είδους μυθικά πλάσματα ως πραγματικά και υπαρκτά, ενώ ισχυρίζονται ότι πολλά από τα βίντεο που κυκλοφορούν είναι πλαστά.

Ωστόσο κάποιες καταγραφές μοιάζουν να συνηγορούν στην πεποίθηση για την ύπαρξη των γοργόνων, έστω και αν δεν είναι όπως τις φανταζόμαστε μέσα από την εικονογράφηση των αρχαίων παραδόσεων, των σύγχρονων κινηματογραφικών ταινιών και των παραμυθιών.

Παρακολουθείστε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: