Γνωστοποιούνται τα στοιχεία του Νίκου Σ. προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας αν κληθεί από τον Εισαγγελέα

Κοινοποίηση:
dimitris-lignadis_0

Οι συνήγοροι του Νίκου Σ., Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι θα γνωστοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία του Νίκου Σ, ώστε να καταθέσει ως μάρτυρας (εφόσον κληθεί από τις εισαγγελικές αρχές) για το βιασμό που καταγγέλλει πως υπέστη από τον σκηνοθέτη). Πρόκειται για τον πρώτο άνθρωπο που κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγναδη για βιασμό σε διαδικτυακή του συνέντευξη.

Για το σκοπό αυτό οι συνήγοροι του Νίκου Σ. θα βρεθούν αύριο Τετάρτη το πρωί στην Εισαγγελία για να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και να δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των αρχών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικηγόρων του Νίκου Σ., η καταγγελία του έχει γνωστοποιηθεί από χθες στο πειθαρχικό του ΣΕΗ.

Είναι ο τέταρτος άνθρωπος που στρέφεται στη Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας βιασμό από τον σκηνοθέτη, μετά τον Βασίλη Κ. (που έχει παραγραφεί) και τους βιασμούς που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο. Αν και η υπόθεση του Νίκου Σ έχει επίσης παραγραφεί, μπορεί να ερευνηθεί ως προς τον τρόπο δράσης, για τον οποίο το ένταλμα σύλληψης μιλά κατά πληροφορίες για “εμμονή” στην παραβατική συμπεριφορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: