Γνωστοί επιστήμονες αποκαλύπτουν όλα όσα μας κρύβουν: “Βιολογικό Όπλο; Στοχεύει Συγκεκριμένες Ομάδες”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή2

Η Dr Lee Merritt συζητά με τους Wolfgang Wodarg, Reiner Füllmich και Robin Monotti για την τεχνολογία στόχευσης βιολογικών όπλων σε συγκεκριμένες ομάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Βλέπω πάλι στα σχόλια ωραία μας τα λένε μερικοί αλλά ούτε μια κουβέντα για την Κίνα και το άθλιο κομμουνιστικο καθεστώς CCP (Chinese Communist Party). Η κομμουνιστικη Κίνα είναι το πρότυπο για την NΤΠ και όποιος νομίζει ότι οι Νυχτεριδοφαγοι μαζί με τον πρόεδρο τους Xi Jinping (Winni the Pooh) δεν ονειρεύονται παγκόσμια κυριαρχία πραγματικά κοιμούνται όρθιοι!!! Οπότε οσο και να χτυπιούνται μερικοί και να μην τους αρέσει ο ιός είναι Κινεζοιος Made in China🇨🇳🇨🇳🇨🇳👍.

  2. Ο Μπίλ Γκέιτς στό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στό Νταβός τού Γερμανοεβραίου Κάρλ Σβάμπ τό 2017 δήλωσε ότι πρέπει νά συζητήσουμε πώς θά προετοιμάσουμε μία τρομοκρατική επίθεση μέ βιολογικά όπλα γιά νά μειωθεί ό παγκόσμιος πληιυσμός.
    Γιάννης Λάκων

  3. ακόμη να το καταλάβετε … αυτό με το οποίο τσιμπηθήκατε είναι το ενέσιμο πειραματικό τοξικό φαρμακάκι … αυτό που ακολουθεί και το στέλνουν με ….ταχυ-μεταφορική στο σπίτι!!! είναι το πόσιμο πειραματικό τοξικό φαρμακάκι σε χαπάκια … σύντομα θα κυκλοφορήσει και το εισπνεόμενο πειραματικό τοξικό φαρμακάκι … δηλαδή, με βάση τον τρόπο χορήγησης έχετε τις τρεις βασικές μορφές: ενέσιμο-πόσιμο-εισπνεόμενο … βέβαια τα πειραματόζωα έχετε μέλλον … σίγουρα θα κυκλοφορήσει πόσιμο-ως σιροπάκι για τον βήχα…ως υπογλώσσιο … ως καραμελίτσα για τον πόνο του άλλου… ως σταγονίτσες για τα ρουθούνια …τα ματάκια…τα αυτάκια … ως λαδάκι για μαλάξεις …ως υγρό σαπουνάκι για το σώμα και τα μαλλιά … κλπ..κλπ… και τέλος …. ως υπόθετο!!!! με τις υγείες σας … να τα δοκιμάσετε όλα και να μας πείτε την γνώμη σας !!!

    1. Το 12χρονο αγόρι από το Βαρθολομιό της Ηλείας, έχασε και τους δύο του γονείς από κορονοϊό, με διαφορά λίγων ημερών.
      Το αγοράκι ορφάνεψε για δεύτερη φορά, αφού σύμφωνα με το Patrisnews, οι βιολογικοί γονείς του παιδιού πέθαναν όταν το αγοράκι ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ τώρα έχασε και τους θετούς γονείς του.
      «Είναι ένα 12χρονο αγοράκι και πρέπει να σταθούμε εκεί. Είναι ένα παιδί που έχει χάσει τους δύο γονείς του» είπε στο newsit.gr κάτοικος του Βαρθολομιού που γνώριζε την οικογένεια.
      «Αναφορικά με τους συγγενείς, εγώ ξέρω για έναν αδερφό του πατέρα, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά. Οι γονείς του δεν είχαν εμβολιαστεί και απ’ ότι λέγεται ειδικά η μητέρα είχε επηρεαστεί από τις κατηχήσεις ενός αντιεμβολιαστή ιερέα, ο οποίος έλεγε στον κόσμο να μην εμβολιάζεται. Ο πατέρας ξεκίνησε να νοσεί πριν από 1,5 μήνα και κόλλησε και η μητέρα, η οποία είχε νοσήσει ξανά, ήταν στο πρώτο γκρουπ που είχε έρθει από τα Ιεροσόλυμα, ωστόσο παρέμενε ανεμβολίαστη. Ήταν σοβαρή η κατάστασή τους, πιο αναστρέψιμη δεν μπορούσε να γίνει, ήταν διασωληνωμένοι. Το παιδί έχει συγγενείς εδώ στην Ελλάδα, έχει τα αδέρφια της μητέρας του» σημειώνει ο ίδιος.

      ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕΓΑΛΕ
      ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 500 Μ

  4. To σημαντικό στοιχείο είναι αυτό που είπε στο τέλος αυτή η ερευνήτρια. Ότι την μηδενική υποδοχή της τοξικής ακίδας του εμβολίου την έχουν οι Εβραίοι της φυλής Εσκενάζι στην οποία ανήκουν οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ γνωστοί παγκόσμιοι εγκληματίες, αρχιμασόνοι και δημιουργοί του Αντίχριστου. Αν συμπεριλάβουμε και το χαμηλό ποσοστό υποδοχής Η2 των ανθελλήνων Φιλανδών τότε βρίσκουμε και την άκρη του νήματος…
    Πρόκειται για καθαρή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού που τον βλέπουν σαν τα ποντίκια με μακροχρόνιες θανατικές συνέπειες που πλέον θα είναι αργά για οποιαδήποτε αντίδραση…
    Φυσικά δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε ποιες φυλές θα επικρατήσουν ακόμα κι αν χρειαστεί να απωλέσουν χιλιάδες ομοεθνείς τους οι οποίοι έχουν υψηλό ποσοστό υποδοχής. Αυτό έγινε κατ επανάληψη την εποχή της εξόντωσης των Εβραίων από τα χρόνια του Μωυσή μέχρι τον Χίτλερ.
    Σήμερα η επιστήμη έχει αφήσει πίσω της τα αποτρόπαια κρεματόρια και πέρασε στην γλυκιά εποχή των εμβολίων…

Comments are closed.