Γκίκας Μαγιορκίνης: «Η μετάλλαξη είναι νιγηριανή» – Ο καθηγητής εμμέσως πλην σαφώς λέει την αλήθεια για το κέντρο της Αθήνας!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, την ώρα που δίνουν και παίρνουν οι δηλώσεις για την νέα «αθηναϊκή(!)» μετάλλαξη, βγήκε στο «γυαλί» και πέταξε βόμβα πως «δεν υπάρχει ούτε ελληνική ούτε αθηναϊκή μετάλλαξη» του κορωνοϊού.


Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι «το βάπτισμα της αθηναϊκής μετάλλαξης αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία», καθώς οι μεταλλάξεις παίρνουν το όνομά τους κυρίως από το πρώτο μέρος που απομονώθηκαν και η συγκεκριμένη απομονώθηκε στη Νιγηρία και μάλιστα πριν από τον Φεβρουάριο.

«Δεν υπάρχει ελληνική μετάλλαξη και δεν θα υιοθετηθεί από την επιστημονική μετάλλαξη», τόνισε.
Πρόσθεσε δε ότι η συγκεκριμένη μετάλλαξη έχει τεθεί υπό μελέτη, «γιατί βλέπουμε ότι αυξάνεται η συχνότητά της, δηλαδή βλέπουμε περισσότερα κρούσματα από ότι συνήθως, ωστόσο αυτό το έχουμε δει και με άλλες μεταλλάξεις. Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι αποδεικνύεται αυξημένη μετάδοση. Για παράδειγμα, η νοτιοαφρικάνικη ενώ στην αρχή φαινόταν ότι ήταν έτσι, δεν το είδαμε. Δεν έχει δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ έχει μπει σε πολλές χώρες».
Όπως είπε, τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί από τη μετάλλαξη αυτή είναι περίπου 1.000, ωστόσο δεν είναι τυχαία η δειγματοληψία, αλλά στοχευμένη σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ερωτηθείς αν καλύπτεται από τα εμβόλια, ο κ. Μαγιορκίνης ανέφερε ότι μέχρι στιγμής οι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί κι έχουν μολυνθεί, τα έχουν πάει καλά, παρόλο που οι περισσότεροι είναι μεγάλης ηλικίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. 300 ΠΡΟΔΌΤΕΣ
    .
    300 ΠΛΗΡΩΜΈΝΟΙ, ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ.
    .
    300 ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ.

    4-5 ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΆΤΩΝ. ΚΟΜΕΝΤΑΤΟΥΡ
    .

  2. Κάθε μέρα μας αποδεικνύουν ότι είναι ηλίθιοι, αλλά οι ηλίθιοι νεοέλληνες ακόμη τους πιστεύουν…. τι να πεις για αυτό το λαό;;;;;

  3. Και όχι μόνο αυτό αλλά για να περιοριστούν οι μετακινήσεις εθελοντικα για τους ανεμβολιαστους αφού δε θ’ αντέχουν τό οικονομικό κόστος να το ρίξουν κι άλλο στις ηλεκτρονικές αγορές και να κλείσουν τα μπαρ τα εστιατόρια των μικρομεσαίων ιδιοκτητών και να μείνουν μόνο μερικές μεγάλες αλυσίδες. Ποιος είπε ότι οι σκλάβοι έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση και στο shopping;;
    Πάνε αυτά έληξαν!! Από δω και πέρα το δόγμα είναι : Δεν έχω σπίτι, δεν έχω τροφή, δεν έχω νερό, δεν έχω Βιβλια, δεν έχω ρούχα, δεν έχω παπούτσια, έχω κινητό, πληρώνω σε κρυπτονομισμα που εισπράττω με οσφυοκαμψια στο κράτος το οποίο έχει ημερομηνία λήξηςκαι ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ 🖐️

  4. Γεια σου ρε μηταρακη μαγκα
    Γεια σου τασια
    Γεια σου τσιπρα…..

    Ολο των καλο το κοσμο μας εφερες να μας σκοτωσει
    Σκατοκαριολες

  5. Νιγηριανή μετάλλαξη… Παρενέργειες θα έχει να γίνουμε όλοι αραπάδες να τελειώνει η ιστορία σε αυτό το μπουρδέλο….

  6. Και νιγηριανή και πακιστανική και αφγανική και μπαγκλαντεσιανή και μπουδελιανή μετάλλαξη θα δούμε στην Αθήνα….

  7. Ελα μία βόλτα στήν Κυψέλη . Γεμάτη αφρικανους. Πάνω από τήν πατησιων μαύροι…κάτω από τήν Πατησίων Πακιστανοί, Βουλγαροι, Αφγανοι καί όποια άλλη φάρα φαντασθεις.

    1. Αστα να πανε αδερφε…γεμισαμε!
      Και στη Θεσ/νικη μια απ’τα ιδια.

  8. ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΣΥΝ ΜΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ COVID ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ .

  9. Η κυβερνηση δεν θελει να παραδεχτει οτι ειναι “νιγηριανη” , διότι έτσι φαίνεται καθαρα οτι η αθηνα εχει γεμισει νιγηριανους (τουριστες που λιαζονται κλπ κλπ – συνεχιζεται το επιτυχημενο εργο λαθρο-εποικοισμου της Ελλάδας κλπ κλπ).

    1. ειναι επενδυτες οι ανθρωποι επενδυουν την βρωμα τους και ασθενειες που ειχαν χαθει για πολα χρονια

Comments are closed.