Γκάζι: Επέστρεψε στην Κρήτη ο 34χρονος που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ

Κοινοποίηση:
pirovolismoi-gazi

Στα Μάλια επέστρεψε ο 34χρονος Δημήτρης, που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Χθες (26/1) ο 34χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από 41 ημέρες νοσηλείας και το βράδυ επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για Κρήτη.

Από το πρωί βρίσκεται πίσω στο σπίτι του, όπου και θα συνεχίσει να αναρρώνει έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Δημήτρης είχε χειρουργηθεί στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νευροπλοήγησης, το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Το βλήμα που είχε δεχτεί δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.

Όπως σημειώνει το Creta24, αν και αρχικά αναμενόταν ο 34χρονος να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 22 Ιανουαρίου και να συνεχίσει τις θεραπείες του στο «Βενιζέλειο», τελικά αποφασίστηκε να παραμείνει στο «Γεννηματάς» και να επιστρέψει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αδελφός του Δημήτρη, Γιάννης, που τραυματίστηκε ελαφρύτερα, έχει επιστρέψει στα Μάλια από τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ ο 28χρονος Φραγκίσκος, που επίσης είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι και έχει επιστρέψει στην Κρήτη, υποβλήθηκε πριν πό λίγες ημέρες ξανά σε χειρουργείο και αφαιρέθηκαν οι οκτώ βίδες που είχαν τοποθετηθεί στη γνάθο του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: