Γι’ αυτό έκανε «ντου» ο Κούγιας στον Ολυμπιακό – Πώς χάλασε διπλό «μπαμ», χοντρό παρασκήνιο

Κοινοποίηση:
kougias1

Εντύπωση προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Ολυμπιακού. Το αφεντικό της Λάρισας κατηγόρησε ευθέως τους Πειραιώτες, ισχυριζόμενος ότι δεν τήρησαν τη συμφωνία τους να παραχωρήσουν στην ΑΕΛ δύο παίκτες ως ελεύθερους από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξέσπασε μέσω επίσημης δήλωσής του, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η ομάδα κινείται για να αποκτήσει δανεικούς ποδοσφαριστές από τους Ερυθρόλευκους.

Στην πραγματικότητα, πάντως, ανάμεσα στη Λάρισα και τον Ολυμπιακό έγιναν συζητήσεις για να δοθούν δύο παίκτες από τον Πειραιά στην ΑΕΛ όχι ως ελεύθεροι. Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο και τον Γιώργο Μανθάτη, τα ονόματα των οποίων συνδέθηκαν πρόσφατα και με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, οι δύο μεταγραφές δεν προχώρησαν εξαιτίας της απροθυμίας των δύο ποδοσφαιριστών να μετακομίσουν στη Λάρισα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, τόσο ο Έλληνας φορ, όσο και ο νεαρός εξτρέμ, αρνήθηκαν την προοπτική της ΑΕΛ, θεωρώντας ότι δε θα είναι μια καλή επιλογή για την καριέρα τους. Μάλιστα, ειδικά για τον Γιώργο Μανθάτη έγιναν και πρόσφατα προσπάθειες να μεταπειστεί για να δεχθεί να βάλει τη βυσσινί φανέλα, ωστόσο ήταν ανένδοτος.

Παρόμοια ήταν, άλλωστε, η κατάληξη και σε μια ανάλογη περίπτωση αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Μανώλη Σάλιακα, ο οποίος απέρριψε την πρόταση να αγωνιστεί ως δανεικός στη Λάρισα από τον Ολυμπιακό, προτιμώντας, μάλιστα, να συνεχίσει την καριέρα του στον Κισσαμικό της Β’ Εθνικής.

Πάντως, όπως και να έχει, προκαλεί απορία το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν ήταν θετικοί στο να πάρουν μεταγραφή στην ΑΕΛ, ανεξάρτητα από το καθεστώς, καθώς πρόκειται για μία επαρχιακή ομάδα με μεγάλη ιστορία, δικό της σύγχρονο γήπεδο, πολύ κόσμο, που τα τελευταία χρόνια έχει ανακτήσει σε μεγάλο βαθμό τη δυναμική από το ένδοξο παρελθόν της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: