Γιώργος Τράγκας: Ο απίστευτος όρος που βάζει σε κάθε του συμβόλαιο

Κοινοποίηση:
Tragas

Πάθαμε πλάκα βλέποντας τον απίστευτο όρο, που βάζει σε κάθε του συμβόλαιο ο Γιώργος Τράγκας, όταν ξεκινά τη συνεργασία του με κάποιο Μέσο Ενημέρωσης, με τον ίδιο να διαφυλάσσει εξαιρετικά τα νώτα του.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών, με αρκετούς ακροατές και όχι μόνο να τον ακολουθούν και να επιθυμούν να μαθαίνουν τα νέα με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Αυτός ο τρόπος, βέβαια, δημιουργεί αντίστοιχες αντιπαλότητες.

Μία τέτοια, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν κι εκείνη που του στοίχισε την εργασία στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών». Ο Γιώργος Τράγκας είχε απομακρυνθεί πριν από λίγο καιρό και, μιλώντας για το θέμα, είχε τονίσει πως έβλεπε κυβερνητικό «δάκτυλο», ενώ πρόσφατα σόκαρε με τα λόγια του, αναλύοντας την καθημερινότητα που ζει η χώρα εσχάτως.

«Φανταζόμουν ότι, λόγω της ελεύθερης κριτικής που ασκούσα στην κυβέρνηση, της ανεμπόδιστης και της προκαλούσης μεγάλη δυσφορία, είχα καταλάβει ότι κάποια στιγμή θα μου πουν… δεν πάει άλλο, όπως μου το είπαν τελικώς», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, αλλά ο ίδιος δε θα άφηνε ποτέ απροστάτευτο τον εαυτό του.

Ο Τράγκας, πριν φύγει από το σταθμό, είχε θέσει, όπως παραδέχθηκε, έναν πανέξυπνο όρο, που τοποθετεί σε κάθε του συμβόλαιο, σε μια κίνηση που δείχνει… πρόνοια για τον εαυτό του, προκειμένου να είναι καλυμμένος σε περίπτωση, που το Μέσο επιθυμεί να λύσει τη συνεργασία μαζί του.

«Σε όλα όμως τα συμβόλαιά μου έβαζα πάντοτε όρο να μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Ρωτούσα από την αρχή: Εχετε κάποιο μεγάλο συμφέρον; Εχετε κάτι που δεν θέλετε να το πω; Εχετε κάποιο όνομα που θέλετε να προστατεύσω; Από την αρχή», τόνισε στην ίδια συνέντευξη και συνέχισε ως εξής: «Εάν δεν μου το έλεγαν ή δεν μου το έστελναν γραπτώς, προχωρούσα ανεμπόδιστα στη δουλειά μου. Διότι δεν μπορείς να κάνεις εκπομπή ευλογώντας την εκάστοτε εξουσία και παίζοντας το θυμιατήρι κάθε πρωί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: